Ontdek Hoe Je Een Bloeiend Internetbedrijf Bouwt Met Meer Dan 200+ Concrete Tips, Tricks En Technieken

Afzender: Eelco de Boer
Onderwerp: “Leven van Internet”, is dat mogelijk?

Beste lezer,


Denk je dat dat mogelijk is voor je? Om te kunnen “Leven van Internet”?

Het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid en EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt, zonder meer uren erin te steken, en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor. Wat deze blauwdruk inhoudt heb ik een poosje geleden gedeeld tijdens mijn eenmalige, unieke “Leven van Internet” Seminar.

Gedurende 3 dagen betaalden deelnemers €700,- om aanwezig te zijn bij mijn "meest praktische seminar ooit".

LVI Seminar gif EXTRA compressed gif

Uiteindelijk deelde ik meer dan 200+ tips en technieken die je meteen kunt gaan toepassen op je business om meer resultaat te behalen

Oorspronkelijk was ik van plan om dit Seminar vaker te organiseren, omdat ik gedurende die 3 dagen merkte wat voor enorme HONGER er was naar deze kennis.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik al online geld verdien sinds de guldentijd, en die ervaring is goud waard voor iedere ondernemer die zijn of haar business wilt laten groeien, ZONDER daar zelf al hun vrije tijd voor in te leveren.

Helaas gooide corona roet in het eten, waardoor er nooit een vervolg kwam op het "Leven Van Internet" Seminar...

Mede daarom heb ik besloten om iets te doen wat ik in normale omstandigheden niet snel zou doen...

Ik heb besloten om de opnames van het "Leven Van Internet" Seminar tijdelijk te koop aan te bieden.

Iedere sessie tijdens dit drie dagen durende seminar is opgenomen, en jij krijgt de kans om deze opnames op je eigen tempo terug te kijken. Zo kun je 100% in je opnemen wat ik deel, en de tips die met jou resoneren gelijk toepassen op je huidige business.

Je krijgt letterlijk urenlang beeldmateriaal waar je gedurende 365 dagen onbeperkt gebruik van kunt maken om je te laten inspireren om ook te gaan "leven van het internet".

Deelnemers aan dit seminar betaalden €700,- om deel te kunnen nemen aan dit seminar.

Als je het mij vraagt zijn de opnames hiervan minstens even waardevol als de live-ervaring :-)

Je hoeft niet 's ochtends vroeg naar een hotel op de Zuidas in Amsterdam te rijden, je zit niet 3 dagen lang op een stoeltje naar een podium te kijken en je hoeft je agenda niet volledig vrij te houden voor meerdere dagen.

Daarnaast ben je niet verplicht om deze honderden tips en technieken op enkele dagen tijd te absorberen, heb je alle tijd om te pauzeren of terug te spoelen wanneer het voor jou nodig is en kun je de komende maanden constant terugkomen naar de voor jou meest waardevolle fragmenten.

Maar ik begrijp ook dat voor veel mensen de vibe van een live seminar belangrijk is. Vaak voelen we als ondernemer alleen, onbegrepen of anders dan anderen. En juist daarom hoorde ik van zoveel deelnemers hoeveel deugd het deed om drie dagen lang omringd te zijn door gelijkgestemden.

Daarom heb ik besloten om deze opnames tijdelijk met een fikse online korting te verkopen.

Waar de deelnemers tijdens het live seminar €700,- betaalden, krijg jij maar liefst 89% korting.

Dat betekent dat je op dit moment 365 Dagen Toegang krijgt tot de opnames van het "Leven Van Internet" Seminar.

En dat voor slechts 77 euro.

Voor slechts 77 euro deel ik tijdens dit seminar onder andere:

  • ​​Wat je Vrijheidsproduct voor jou kan gaan betekenen;
  • ​​16 Types Online Producten die voor jou kunnen werken;
  • ​​Hoe je een Onweerstaanbaar Aanbod creëert voor je klanten (waardoor ze niet anders kunnen dan bij je kopen);
  • ​​Hoe je meer bezoekers naar je aanbod kunt leiden;
  • ​​Hoe je een MVP op Social Media kunt worden (zonder zelf de hele dag online te moeten zijn);
  • ​​De kracht van e-mails, het meest onderschatte marketingkanaal van de laatste jaren;
  • ​​Hoe je een HOGERE prijs kunt vragen en tegelijkertijd BETERE klanten kunt gaan aantrekken;
  • ​​Mijn "23 Internet Business Doorbraken";
  • ​​Meer dan 30 Tips om Winstgevende Webinars in te gaan zetten voor jouw business (ongeacht in welke sector je actief bent);
  • ​​En nog veel meer...
LVI Seminar Webinar Tips Eelco Podium Gif gif

Hieronder een kleine greep van de onderwerpen die ik tijdens dit seminar behandelde:

Winst met Woorden: Hoe creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar bezoekers geen nee tegen willen zeggen?

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker die geen idee heeft wie je bent op je website komt, dusdanig enthousiast raakt over je aanbod, zijn of haar pinpas + reader pakt en geld naar je bankrekening schrijft omdat je aanbod onweerstaanbaar is? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Woorden” sessie.


Winst met Webinars: Hoe geef je waardevolle webinars waar je hoge winsten mee behaalt?

Wat zijn de sleutels tot succes wanneer het gaat om het geven van “Winstgevende Webinars”? Hoe zorg je voor goedgevulde webinars waar een groot gedeelte van de deelnemers gebruik gaat maken van je aanbod, zonder dat dit op een “Amerikaanse” of “gladde” manier gaat? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Webinars” sessie.


The Power of Pricing: Hoe hanteer je de juiste prijzen voor maximale conversies, marges + positionering?

Dit is een uitdaging voor veel ondernemers: Het toepassen van de juiste prijs. Welke “pricing” strategieën kun je het beste gaan toepassen? Dit ga je ontdekken tijdens de “Power of Pricing” sessie.


E-mail Magic: Laat je mailinglijst groeien en maximaliseer dit met “E-mail Magic”

Hoe bouw je de grootste mailinglijst in je markt en hoe zorg je ervoor dat een groot gedeelte van deze lijst klant bij je wordt, herhaalaankopen zal doen en dat je een waardevolle relatie opbouwt met je lezers... Geautomatiseerd? Dit zul je ontdekken tijdens de “E-mail Magic” sessie.


Passief Inkomen: Verhoog maandelijks je inkomsten en bouw aan je vermogen door “Passief Inkomen” strategieën te implementeren

Wat zijn de beste manier om voor de lange termijn “Passief inkomen” op te bouwen? En hoe laat je deze passieve inkomstenstromen het beste groeien? Dit zul je ontdekken tijdens de “Passief Inkomen” sessie.


Social Media Omnipresence: Hoe domineer je diverse Social Media kanalen zonder een slaaf van het internet te zijn?

Hoe krijg je een grote “following” van volgers + kopers via Social Media, hoe word je de “Meest Waardevolle Speler” in je markt en wat zijn de beste contentstrategieën om te winnen op Social Media? En op welke platformen moet je vol gaan inzetten en welke kanalen kun je gaan vergeten? Dit zul je leren tijdens de “Social Media Omnipresence” sessie.


Facebook + Instagram advertising: Hoe schaal je extreem snel je business door effectief te adverteren op Facebook + Instagram?

Wat zijn de grootste kansen + beste tips, trucs & technieken om vandaag de dag vol te kunnen adverteren? Hoe betaal je het minste en converteer je het meeste? Hoe kun je extreem snel je bedrijf opschalen met online advertising? Dit alles zul je ontdekken tijdens de “Facebook + Instagram advertising” sessie.


Outsourcing Secrets: Hoe creëer je meer rust & vrijheid door zelf steeds minder te doen door een “Virtueel Team” te bouwen?

Zit je niet te wachten op een groot personeelsbestand, kantoorruimtes of andere “oldschool” principes die eigenlijk helemaal niet meer nodig zijn vandaag de dag? In deze sessie ontdek je hoe je een compleet Virtueel Team kunt bouwen waardoor je geen touwtjes om je nek hebt, niet meer de hoofdprijs hoeft te betalen voor hulp in je internetonderneming & je zelf steeds meer tijd + vrijheid zult krijgen.


Funnel Vision: Hoe bouw je “Geautomatiseerde Verkoopmachines” met omzetverhogende funnels?

Hoe kun je ervoor zorgen dat een bezoeker op het internet door een perfect ingerichte marketingfunnel wordt geleid waardoor je automagisch een goede relatie opbouwt, hoge conversies scoort en de gemiddelde klantwaarde kunt maximaliseren? Exact dit ontdek je tijdens de “Funnel Vision” sessie.


Het Ideale Verdienmodel: vind het verdienmodel dat je maximale vrijheid + cashflow geeft.

Welke verdienmodellen werken het beste, waar is de meeste vraag naar en hoe kun je hiermee het meeste geld mee verdienen? Hoe verkoop je Online programma’s, coaching, memberships, online events en meer? Dit zul je ontdekken tijdens de sessie over “Het Ideale Verdienmodel”.


Dit alles is slechts een kleine greep uit de 3 volle dagen aan praktische tips, trucs en technieken die je kunt inzetten om zelf ook te kunnen gaan “Leven van Internet”!


We willen allemaal wel succesvol worden dankzij het internet en kunnen “Leven van Internet”, en het is nog nooit zo eenvoudig geweest als vandaag de dag...

Het kan nog grootser dan je denkt...

En dit alles kan sneller dan je denkt…

En relaxter dan dat je nu denkt.


See you on the other side

Eelco


Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl