Ik ga stoppen met Social Media

En met contentcreatie.

Al een tijd lang (jaren) speel ik met de gedachte hoe het zou zijn om volledig te stoppen met social media. Ook het maken van content. En dat lijkt me zalig.

Prive gaan we een nieuwe fase in en gaan we veel nieuwe avonturen beleven en ik wil er helemaal zijn. Het leven helemaal meemaken. De ruimte hebben om helemaal in het moment te verdrinken. Geen enkele verplichting voelen. Live life to the fullest. Heb ik ook wel verdiend vind ik.

Als je me echt kent of volgt dan ken je mijn uitspraak “Je moet je business aanpassen naar je lifestyle, niet andersom”. Voor social media en content geldt eigenlijk hetzelfde.

Het blijft toch een soort contentmonster dat je moet blijven voeden om het een beetje in leven te houden. Ik haal er leuke dingen uit, maar niet hetgeen dat het meest belangrijk voor me is. De keuze om afscheid te nemen van dit monster voelt wel echt lekker.

Ik merk ook bij mezelf dat ik minder de behoefte voel om mijn persoonlijke inzichten (of leven) te delen, wat voorheen wel echt 1 van m’n superpowers was. We gaan de meest Instagrammable periode tegemoet maar ik voel me niet aangetrokken om dit met de wereld te delen. En hoe ik het ook organiseer of wend of keer, het kost gewoon tijd. En het verstoort ook mijn natuurlijk vibe.

Ik wil niks meer doen wat dat magic, “Leven vol Leven” kan afvlakken. Life is short.

Gek genoeg ben ik geïnspireerder dan ooit om de business te laten groeien, impact te maken en samen met mijn (prive) klanten naar een compleet ander level te gaan en ik zal de creativiteit en connectie die ik nu versnipperd op social media inzet volledig inzetten op mijn MasterMoves en (prive) klanten.

Het idee dat binnenkort “contentcreatie” of “social media” niet eens meer in mijn systeem zit, is zalig. Weer grotendeels de transitie maken van Eelco de Boer naar Eelco, als je begrijpt wat ik bedoel.

Vanaf as zondag ben ik er dus vanaf. Ik zal vanaf dan niet meer reageren op DM’s, stuur me gerust een DM tot die tijd, vind ik leuk :)

Love you! ✌🏼

Eelco Devoted 2022 Podium jpg
winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl