Mijn Vrienden Moesten Lachen Toen Ik Zei Dat LinkedIn Ons Hele Bedrijf Zou Gaan Veranderen...

Enige tijd geleden ben ik “wakker” geworden voor de enorme potentie van LinkedIn. Veel van mijn (ondernemende) vrienden namen me niet echt serieus toen ik ze vertelde dat ik vol op LinkedIn zou gaan inzetten.

Maar ik zag direct dat dit de #1 opportunity is op social media om warme leads voor je business te genereren...

Toen ik mijn vrienden even later vertelde welke resultaten ik had behaald, was het ongeloof van hun gezichten af te lezen.

Maar als je mij een aantal maanden geleden had verteld dat ik een groot gedeelte van onze leads + following via LinkedIn zou krijgen had ik je waarschijnlijk ook uitgelachen.

Heel eerlijk?

Ik had niet zoveel met LinkedIn.

Ik “voelde” het niet echt.

Een aantal maanden geleden was ik een weekendje weg naar Praag. Ik heb 3 kleine kinderen en om af en toe het gezin te "ontvluchten" kan enorm deugd doen :-)

Om 21.30 zat ik een op m'n hotelkamer zonder een duidelijk doel in m'n hoofd.

Ik weet niet hoe ik op het idee kwam maar ik besloot om eens in dat LinkedIn te duiken.

Ik had in al die jaren wel een account, we plaatsten ook wel berichten maar nooit met echt resultaat.

Ineens kreeg ik een kleine ingeving (waarvan ik later pas besefte hoe groots deze ingeving was)

Ik besloot een creatief ideetje te gaan testen op LinkedIn, heb denk ik een kwartiertje van mijn tijd erin gestoken om een post te maken en dacht er verder niet zoveel meer over na.

De dag erna werd ik vroeg wakker en besloot ik een theetje te zetten en een beetje te gaan chillen.

Ik pakte mijn MacBook er weer bij en slingerde het internet aan. Mijn LinkedIn browser stond nog open en ik zag dat rode bolletje bovenin met alle meldingen en er stonden 99+ meldingen.

Vaag.

Ik besefte het nog niet echt en ik klikte erop. Toen zag ik ineens iets wat de geboorte is geworden van de “Leads via LinkedIn” techniek waarmee we nu constant veel warme leads krijgen voor op onze mailinglijst…

GRATIS.

Ik zag dat ik een paar honderd likes had gekregen, superveel comments en honderden verzoeken om te connecten via LinkedIn… WOW!

leads via linkedin reacties likes comments rood omcirkeld png

Ik zat ff door te klikken, rond te kijken en langzamerhand kreeg ik het besef waarom dit zo goed werkte. De techniek die ik had gebruikt was simpel, doeltreffend en extreem effectief.

En NIEMAND die deze techniek nog toepast.

Dit is wat ik nu noem, de “Leads via LinkedIn” techniek.

Extreem simpel, maar ook extreem effectief.

Als je me een beetje kent dan weet je dat wanneer ik de “code heb gekraakt” ik ergens echt vol induik. Ik bijt me erin vast totdat ik er alles van weet en vervolgens ga ik echt “All In”.

Ik zou willen zeggen dat ik de rest van de dag lekker chill zat te genieten van m'n citytrip, maar ik was nogal excited.

Wetende dat je de code weer hebt gekraakt gecombineerd met de constante meldingen van nieuwe connectieverzoeken, likes en comments maakte me niet de relaxte toerist in de stad.

Ik besefte gewoon dat dit mijn business compleet kon veranderen...

En wist dat ik hier volledig op moest gaan focussen.

Dat is wat ik de afgelopen periode heb gedaan. Waar ik voorheen niks van LinkedIn moest hebben is LinkedIn nu ons meest belangrijke social media kanaal geworden.

Niet om de likes, reacties, connecties maar om 1 ding wat voor mij altijd het meest belangrijk is wanneer ik ergens vol voor ga…

RESULTAAT.

Likes en comments zijn leuk, maar je koopt er niks voor. Uiteindelijk draait het om resultaat en resultaat voor mij betekent eigenlijk niets anders dan het volgende…

Het laten groeien van mijn mailinglijst en….

Verkopen realiseren.

Vanaf het moment dat ik deze eenvoudige techniek ben gaan toepassen is onze mailinglijst structureel gegroeid op een enorm waardevolle manier.

Niet alleen zien we dat onze mailinglijst door deze “Leads Via LinkedIn” techniek structureel groeit, we zien ook een aantoonbare groei in onze sales en onze omzet.

Om het even zo te zeggen…

LinkedIn levert ons veel geld op...

En het kost helemaal niks.

NIKS.

En je hebt geen software nodig.

Of technische kennis.

En je hoeft er amper tijd in te steken.

Het is 1 simpele techniek die je moet implementeren waarmee je letterlijk binnen een uur al je mailinglijst kunt laten groeien.

En je over een maand een flink grotere lijst hebt.

En over een jaar kunt terugkijken op 1 simpele “move” die je hebt gemaakt waardoor je business niet meer hetzelfde is.

Deze techniek is zo eenvoudig dat letterlijk iedereen dit kan doen, maar nog niemand die het zo doet...

Ik heb daarom ook besloten om dit volledig voor mezelf te gaan houden. Dit is echt zo’n ding dat wanneer iedereen het zou gaan doen, het misschien zijn kracht zou verliezen.

Zonde.

Toch kon ik het niet laten om deze techniek aan een klein groepje mensen te delen.

Ik zit zelf al zo’n jaar of 6 in een groep van ondernemers in Amerika genaamd

“Genius X”. Dit is een klein groepje van topondernemers die allemaal $100.000,- per jaar betalen om hier deel van uit te maken.

Genius Network Compressed annual event 10 minute talk gif
eelco genius x betalingen 100k omcirkeld png

Wat we eigenlijk doen in deze groep is het delen van onze meest waardevolle inzichten, strategieën en technieken.

Om de zoveel tijd wordt je gevraagd om een “10 minute talk” te geven, waarbij je 10 minuten de tijd krijgt om iets te delen wat voor jou het meest waardevol is.

Niet alleen het meest waardevol, maar er hangt een soort regel aan vast…

Je moet in 10 minuten iets delen wat 10x waardevoller is dan de investering die we doen om in die groep deel te kunnen nemen.

We betalen allemaal $100.000 per jaar, dus een “10 minute talk” moet het potentieel hebben om $1.000.000 op te kunnen leveren.

Yes, 1 miljoen dollar.

Joe Polish, de eigenaar van de groep vroeg me of ik weer een 10 minute talk wilde geven.

Ik heb ooit mijn eerste 10 minute talk gegeven op Necker Island (het privé eiland van Sir Richard Branson) en die talk heeft me toen de 1e prijs opgeleverd + een prijs van $65.000,-. Daarna heb ik nooit meer een 10 minute talk gegeven.

eelco necker island presentatie 10 minute talk richard branson postkaart postcard png

Deze “10 minute talk” werd verkozen tot de beste talk van de week, waardoor ik een paar maanden laten een week samen met Sir Richard Branson in Zuid-Afrika een hele bijzondere week heb gehad, wat normaliter $65.000,- kost.

eelco richard branson ulusaba polaroid kader foto png

Nadat Joe me weer die vraag stelde ben ik gaan nadenken…

Wat kan ik delen voor de “100K group” in 10 minuten dat daadwerkelijk een miljoen dollar kan opleveren?

It better be good...

Ik kan het over zoveel dingen hebben. Ik heb zoveel trainingen gemaakt, technieken getest en er zijn zoveel verschillende manieren waarmee we geld verdienen via het internet dat het moeilijk zou moeten zijn om te kiezen.

Toch was het niet moeilijk om een keuze te maken in al deze dingen.

Wat is het #1 ding wat voor nu het allerbeste werkt en het makkelijkste is om te implementeren?

Wat geeft gegarandeerd resultaat?

En wat is simpel uit te leggen?

Het was voor mij heel makkelijk om hierin een keuze te maken.

Ik besloot om mijn geheime “Leads via LinkedIn” techniek vrij te gaan geven aan mijn vrienden uit Amerika die allemaal $100.000 hebben betaald en daarmee natuurlijk hoge verwachtingen hebben van mijn “10 minute talk”.

Ik kan je letterlijk in 10 minuten uitleggen hoe je deze techniek moet implementeren en yes, als je de ambitie hebt om flink te groeien qua sales en omzet dan kan deze techniek je enorm veel opleveren.

Niet alleen qua geld, maar je bereik zal ook extreem groeien, je zult veel meer likes en comments krijgen en je zult constant worden toegevoegd als connectie. Het aantal keren dat ik zelf iemand heb toegevoegd op LinkedIn is op 1 hand te tellen.

Dit is 1 techniek dat zoveel verschillende voordelen heeft dat het eigenlijk niet meer normaal is.

Zonder twijfel is deze techniek voor ons meer dan $1.000.000 waard...

En voor velen in de "100K Group" denk ik hetzelfde. In 10 minuten tijd deelde ik mijn “geheim” en de “100K members” raakten enorm enthousiast. Ik beantwoorde hierna nog veel vragen over deze techniek en ik besefte op dat moment wat voor impact dit op hun zou gaan maken.

eelco joe polish zoom meeting interview 10 minute talk 100k genius x COMPRESSED gif

Een week nadat ik deze techniek had gedeeld kreeg ik een berichtje van Wes, 1 van de deelnemers van de “100K group” en hij deelde zijn eerste resultaten. Hij had nog nooit echt iets via LinkedIn gedaan en zag nu al superveel likes, reacties, connectieverzoeken en het belangrijkste… Hij zag zijn mailinglijst groeien.

De reacties waren exciting.

Een paar dagen later kreeg ik de vraag van Joe of ik dezelfde presentatie wilde geven voor de “25K group”, wat een “level lager” is dan de 100K group. Dit is een groep van ondernemers die allemaal $25.000 betalen om hierbij aanwezig te zijn. Wederom allemaal topondernemers.

leads on linkedin announcement aankondiging genius x rood omcirkeld png

Voordat ik het wist had ik mijn “geheim” gedeeld met 2 belangrijke groepen en we bleven zelf constant dikke resultaten hiermee scoren.

Onze webinars zitten voller, onze mailinglijst groeit constant en mijn bereik groeit constant zonder dat ik er veel voor hoef te doen.

Amazing.

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag wat ik nou precies doe op LinkedIn. Veel mensen zien me veel voorbij komen, hebben een beetje een idee wat we doen maar niemand weet het precies.

Zoals je misschien weet ben ik bezig om binnenkort voor het eerst “echt” mezelf wereldwijd neerzetten. Mijn boeken, programma’s en content zullen allemaal Engelstalig worden en ik zal stukje bij beetje mijn Nederlandse content + business naar het Engels gaan vertalen.

Ik hou van Nederland, maar ik voel dat ik wereldwijd mijn vleugels mag gaan uitslaan.

En dus zal ik ook mijn Nederlandse LinkedIn strategie gaan aanpassen.

Al mijn berichten zullen binnenkort 100% Engelstalig zijn.

Wat inhoudt dat het voor mij eigenlijk niks zal uitmaken dat mijn Nederlandse “concurrenten” nu ook deze techniek gaan hanteren, want ik ga 100% focussen op de Engelstalige markt.

En wat dus inhoudt dat ik het prima vind als jij deze techniek ook zal gaan toepassen. Buiten de “100K groupzal ik deze techniek niet in het Engels gaan delen.

Dat je dit nu leest is eigenlijk een compleet toeval. Dat ik vandaag ga onthullen wat mijn “Leads via LinkedIn” techniek is iets wat ik nooit had gedaan als ik niet bezig was om internationaal te gaan uitbreiden.

Wat zou er voor jou gebeuren wanneer je structureel je mailinglijst zal zien groeien met waardevolle Leads via LinkedIn?

✅ Dat je meer verkopen realiseert ZONDER een euro hierin te investeren?

✅ Dat je 10x meer reacties en likes op je berichten gaat krijgen?

✅ En dat je dagelijks je LinkedIn opent en vele vriendschapsverzoeken zult zien?

Het heeft enorm veel voor ons veranderd en ik zal hier vol op blijven inzetten de aankomende tijd.

Zoals je weet heb ik deze techniek onthuld aan de “100K group”. Deelnemers betalen $100.000,- per jaar om dit soort technieken te leren.

Ik heb ook besloten om dit NIET internationaal te gaan onthullen omdat ik deze techniek wil gaan gebruiken om flink te groeien in het Engels.

WEL heb ik besloten om voor nu dit aan te gaan bieden in het Nederlands en dit klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar dit programma zal prijzig zijn, al is het mijn kleinste programma ooit.

Je hoeft niet door uren en uren aan video’s of meerdere weken een training te volgen.

Je kunt letterlijk binnen nu en een uur al resultaten hebben...

Het is echt vet!

De investering voor “Leads via Linkedin” zal waarschijnlijk ergens tussen de €997 en €1997 worden binnenkort. Voordat ik dit kan en zal gaan doen heb ik echter eerst een paar casestudies nodig, vandaar dat ik het nu even openzet voor een symbolisch bedrag.

Wanneer ik een aantal casestudies heb zal ik het programma opnieuw aanbieden voor een volwassen investering.

Dit is wat je krijgt als je je zo even aanmeldt:

leads via linkedin mockup programma png

Weet je, ik ben helemaal geen LinkedIn expert. Ik spendeer zelf bijna geen tijd op LinkedIn, je moet mij niet vragen wat je exact moet doen om je profiel in te richten en ik heb zelf niet heel veel met het platform. Persoonlijk vind ik een Instagram en Youtube veel leuker om tijd op te spenderen, alleen LinkedIn is 100x effectiever en je kunt ZO MAKKELIJK groeien, wat op bijvoorbeeld Instagram en Facebook onmogelijk is.

Dus wil je ALLES leren over LinkedIn en hier heel veel tijd in wil steken, ga dan naar andere experts of pluis Google helemaal uit, maar als je echt RESULTAAT wilt hebben via LinkedIn, pas dan deze strategie toe. Het kan je hele business veranderen.

In “Leads via LinkedIn” ontdek je EXACT wat wij doen om op dagelijkse basis onze mailinglijst te laten groeien, meer geld te verdienen, ons netwerk uit te breiden, meer bereik te creëren, meer likes en reacties te krijgen en groei te genereren via LinkedIn met 1 techniek.

Deze techniek zal je complete “LinkedIn game” veranderen… En het is simpel. Iedereen kan dit doen, je hoeft niks technisch te doen, geen software te installeren, je hoeft geen groot bereik te hebben of de hele dag overal op te reageren. Ikzelf spendeer AMPER tijd op LinkedIn maar ik zie alles dagelijks groeien.

Ik onthul EXACT wat ik doe. En hoe ook jij dit snel kunt gaan doen.

Ik was van plan om dit NOOIT te onthullen, maar de reden dat binnenkort al mijn berichten in het Engels zullen zijn heeft me ertoe gezet om dit programma voor je te maken. Ik ben zo excited over deze techniek dat ik er gewoon echt zin in had om dit voor je te maken.

En nu is het er 😉

Dus, wat wordt je investering?

Ik verkoop al online programma’s vanaf 2005 (verdien al geld via het internet sinds de guldentijd) en mijn meest uitgebreide en populaire programma heet “MasterMoves”. De investering hiervoor bedraagt €5000,- per jaar en dit run ik al jaren.

Dit is voor het eerst dat ik een specifiek, nieuw programma naast MasterMoves lanceer. Vergeleken met MasterMoves is het een “klein programmaatje”, simpelweg omdat het 1 techniek is die ik in dit programma onthul.

Ik zou dus nooit €5000,- hiervoor kunnen of willen vragen.

Toch is de “Leads via LinkedIn” techniek zo’n totale gamechanger dat ik het ook niet goedkoop wil aanbieden.

De investering voor “Leads via LinkedIn” zal uiteindelijk €997,- of €1997,- worden, maar voordat ik dat ga doen heb ik een aantal casestudies nodig.

Dat je nu op deze pagina bent is dus een bijzonder moment, want ik zal een aantal mensen toelaten voor een symbolisch bedrag. Wanneer ik de eerste casestudies binnenkrijg zal ik deze pagina aanpassen en zal ik de normale prijs gaan hanteren.

Mocht je als 1 van de eersten willen ontdekken hoe de “Leads via LinkedIn” techniek werkt, dan kun je nu meedoen voor het symbolische bedrag van 77 euro…

Yes, 77 euro :)

Mocht je net te laat op deze pagina beland zijn en dat deze link het niet meer doet, dan heb ik het programma tijdelijk offline gehaald zodat we binnenkort voor €997,- of €1997,- kunnen gaan aanbieden.

Als deze linkhet nog doet, kun je je nog aanmelden.

Mocht je 1 van de “vroege vogels” zijn, dan ga ik nog iets doen wat helemaal bizar is. En daarmee zul je ook nog beter begrijpen dat dit echt een symbolisch bedrag is.

Voordat ik dit onthul zou ik je aanraden om je eerst hier even aan te melden, voordat het niet meer beschikbaar is.

Ik zal zo onthullen wat je er nog meer bij krijgt, maar dit zul je ontdekken in het programma zelf:

Dit is wat je gaat ontdekken

✅ Waarom je niet “commercieel sterk” hoeft te zijn om hier eenvoudig resultaat mee te hebben

✅ Waarom je geen grote following hoeft te hebben op LinkedIn om dit voor je te laten werken (maar je following zal hierdoor wel groeien)

✅ Waarom je NIET connecties moet gaan toevoegen (hiermee kill je alles wat je hebt opgebouwd)

✅ Welke type content het beste werkt (stond ik zelf ook van te kijken)

✅ Hoe wij ervoor zorgen dat er daadwerkelijk mensen OP je lijst komen (geen technische kennis vereist)

✅ Waarom je NIET elke dag op LinkedIn moet posten (en al helemaal niet op hetzelfde tijdstip)

✅ Hoe je dit alles kunt gaan toepassen zonder dat dit je extreem veel tijd en extra werk kost

✅ Op welke manier je letterlijk binnen een uur je eerste “Leads via LinkedIn” kunt scoren

Welke elementen je NOOIT moet plaatsen in je LinkedIn posts (LinkedIn “straft” je hiervoor)

✅ Hoe je zonder daarvoor te betalen (tien)duizenden mensen kunt bereiken uit zowel je eigen netwerk als daarbuiten

En nog veel meer...

LinkedIn is eigenlijk heel erg simpel. Ik dacht echt dat het 1 of ander complex algoritme is dat je moet kraken, maar het is zoveel makkelijker dan je zult denken.

Wat er veranderd is sinds ik LinkedIn helemaal ben gaan omarmen in mijn business had ik me echt niet kunnen voorstellen. Als je me dit een tijdje geleden verteld had is de kans groot dat ik je niet helemaal serieus genomen had.

Wanneer je de “Leads via Linkedin” techniek gaat toepassen is dit wat er gaat gebeuren...

✅ Je posts zullen vele malen meer geliked worden

✅ Je zult veel meer reacties en engagement krijgen

✅ Er zullen meer kansen op je pad komen

✅ Je zult vele malen meer connectieverzoeken gaan ontvangen

✅ Je zult veel meer warme leads gaan aantrekken voor je business

✅ Je mailinglijst zal in rap tempo groeien

✅ Je gaat hier simpelweg meer producten door verkopen en meer geld mee verdienen

✅ Ook je andere social media kanalen zoals YouTube en je podcast worden meer bekeken en beluisterd

Geen gedoe met adverteren, afgekeurde advertenties en geblokkeerde advertentieaccounts

✅ En dit alles is 100% GRATIS!

Zoals ik eerder zei, ik had gewoon zin om dit programma voor je te maken. Als ik ergens ECHT enthousiast over raak dan ga ik “All In”, en dat is exact wat ik heb gedaan met het “Leads via LinkedIn” programma.

Naast dat je toegang krijgt tot het “Leads Via LinkedIn” programma heb ik een aantal andere bijzondere bonussen voor je toegevoegd. Eigenlijk laat ik met deze bonussen echt een “kijkje in de keuken” zien hoe ik mijn business run.

Klik hier om je nu nog even aan te melden voor “Leads Via LinkedIn” en DIRECT toegang te krijgen.

BONUS #1: €37.500 omzet via 1 webinar 100% gevuld dankzij de “Leads via Linkedin” techniek

Mocht je webinars, challenges, seminars of workshops geven dan is de “Leads Via LinkedIn” techniek EXTREEM waardevol.

Je kunt letterlijk GRATIS je webinars, challenges of workshops vullen via deze ene techniek.

Wij passen dit regelmatig toe op een hele specifieke manier en ik heb besloten om een extra casestudy als bonus toe te voegen waar ik EXACT laat zien hoe wij dit doen.

In deze bonus laat ik je een voorbeeld zien van 1 simpele post die we hebben geplaatst, wat ervoor zorgde dat we een webinar vulden, 100% via LinkedIn, die €37.500 heeft opgeleverd.

Dit is slechts 1 POST. En heeft misschien een half uur aan tijd gekost. Tot de “€37.500 omzet via 1 webinar 100% gevuld dankzij de “Leads via Linkedin” techniek” bonus krijg je ook DIRECT toegang als je je hier even aanmeldt voor “Leads via LinkedIn”.

Ook zul je zien dat dit geen “toevalstreffer” is. In deze bonus zal ik je meerdere voorbeelden laten zien van hoe wij onze webinars GRATIS vullen dankzij deze techniek.

BONUS 2: Lanceer je nieuwe product met een knal met de “LinkedIn Lanceerformule”… GRATIS

leads via linkedin reacties likes comments rood omcirkeld png

Het is crazy dat ik dit ook nog toevoeg, maar ik kan het niet laten 😉

Onlangs ben ik een nieuw bedrijf gestart dat ik via mijn “LinkedIn Lanceerformule” heb gelanceerd. Ik laat je EXACT zien hoe we dit bedrijf / product hebben gelanceerd en hoe jij dit eenvoudig kunt modelleren.

Wat je hier leert is ZO EFFECTIEF en er is nog niemand die dit op deze manier doet.

Wanneer jij je volgende (of gewoon je huidige) product GRATIS wilt lanceren via LinkedIn is dit DE MANIER om het te doen. Het kost je misschien een kwartiertje tot een uur om te implementeren maar de resultaten zijn bizar. You will love this bonus :)

BONUS 3: Trek honderden potentiële nieuwe teamleden aan met de “Leads via Linkedin” methode

devoted teamfoto jpeg

Ik heb meerdere bedrijven en ben mijn kleine imperiumpje steeds verder aan het uitbouwen.

Om verder te groeien heb ik talenten nodig en wil ik uiteraard alleen maar werken met de beste. Aangezien LinkedIn EXTREEM goed werkt als je de “Leads via LinkedIn” formule toepast, kun je dit ook toepassen op andere dingen.

Een “Lead” hoeft niet alleen een potentiële klant te zijn, het kan ook een potentieel teamlid zijn. Wanneer je je even hebt aangemeld laat ik je ook een casestudy zien hoe wij een grote poule aan toptalenten hebben aangetrokken.

Ik weet dat de meeste mensen die dit lezen niet direct op zoek zijn naar nieuwe teamleden, maar mocht je hier ooit behoefte aan hebben, gebruik dan zeker deze formule :)

BONUS 4: De “Leads Via LinkedIn Content Machine”

Deze bonus is absoluut een killer. Ik laat je EXACT zien hoe wij onze contentstrategie op LinkedIn hanteren. Deze strategie is COMPLEET anders dan bijvoorbeeld een Instagram of Facebook content strategie.

Ik laat je zien welke type content het beste werkt, hoe vaak je iets moet plaatsen, op welke tijdstippen, op welke dagen en ook niet onbelangrijk, hoe je dit kunt doen ZONDER dat het je tijd kost. In deze bonus onthul ik eigenlijk teveel. Je zult na het volgen van deze bonus compleet anders kijken naar mijn content, maar ook hoe je zelf content kunt publiceren op LinkedIn.

eelco focus bureau nerd bijgesneden png

BONUS 5: De “Epic Engagement” Strategie

Zoals je misschien weet ligt de gemiddelde engagement vele malen hoger op Linkedin dan op andere social media kanalen, maar met likes en comments betaal je niet je hypotheek.

Toch speelt de LinkedIn engagement een hele grote rol in het verkrijgen van meer mensen op je mailinglijst, deelnemers op je webinars of kopers van je product of dienst.

Wij hanteren 1 techniek die ervoor zorgt dat we enorm veel engagement krijgen op LinkedIn en dat onthul ik EXACT in de bonus “Epic Engagement”

leads via linkedin reacties likes comments rood omcirkeld png

BONUS 6: “Het Ideale Verdienmodel” Workshop

Tijdens deze workshop onthul ik wat er nou ECHT voor nodig is om succesvol te worden dankzij het internet.

Ik ben er wel achter dat dit:
- Sneller kan dan je denkt
- Grootser kan worden dan je denkt

En als je het goed aanpakt:
- Het eenvoudiger is dan je denkt

Ik heb zoveel gedaan de afgelopen 20 jaar en er is een verdienmodel dat zoveel beter is dan alle andere verdienmodellen bij elkaar. Wat dit is en hoe ook jij dit kunt toepassen zal ik met je gaan delen.

Ik ga tijdens deze workshop ook iets doen waarvan goede vrienden en een groot gedeelte van mijn team hebben gezegd dat ik het echt NIET moet gaan doen. Beetje crazy, maar ik weet zeker dat je het vet vindt :-)

Als je mij een aantal maanden geleden had gezegd dat LinkedIn zo’n enorme impact op mijn bedrijven zou hebben dan had ik je zeker niet geloofd. Ik geloof erin dat de Leads via Linkedin techniek + al deze bijzondere bonussen een groot verschil voor je kunnen maken. Ik ben bijzonder benieuwd naar je resultaten!

Dus wat krijg je precies voor het symbolische bedrag van 77 euro?

✅ Toegang tot “Leads via LinkedIn”

✅ Ik onthul hoe ik €37.500 omzet via 1 webinar deed dat voor 100% gevuld dankzij de “Leads via Linkedin” techniek

✅ Exclusieve toegang tot de “$100.000,- 10 Minute Talk”

De LinkedIn Lanceerformule - Hoe lanceer je je product via LinkedIn ZONDER dat dit je ook maar een euro kost?

De exacte strategie waarmee je eenvoudig tientallen tot honderden talenten kunt aantrekken via LinkedIn

Leads via LinkedIn Content Machine - Hierin laat ik je EXACT zien hoe wij onze contentstrategie op LinkedIn hanteren

De “Epic Engagement” strategie - Hoe transformeer je mensen die likes en comments achterlaten in betalende klanten? Precies dat ontdek je in “Epic Engagement”.

Leven van Internet Workshop - Waarin ik onthul wat er nu écht voor nodig is om te kunnen gaan leven van het internet

Behind The Scenes Masterclass - Hierin ontdek je de exacte strategie hoe wij onze business (en de komende jaren) gaan runnen

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl