Hoe Zou Het Zijn Als Je Vanaf NU Bedragen Van 18K, 25K, 32K, 50K, 60K, 80K of 100K+ Structureel Binnen Krijgt?

Je ziet het steeds vaker. Coaches die grote bedragen voor hun coaching of pakketten vragen en… Mensen kopen het nog ook!

Waar in het verleden €10.000, €5000,- of soms €2000,- echt al “high end” werd gezien, is de kans maar zo dat je nu met dat soort prijzen in het “midden” van de markt begeeft.

Een poosje geleden vroeg ik tijdens een webinar aan mijn deelnemers wat het hoogste bedrag was dat ze afgelopen jaar in zichzelf hebben geïnvesteerd.

Dit is wat ik terugkreeg:

16K, 22.5K, 12K, 32K, 8K, 10K, 5K, 25K, 60K, 2K, 20K

Allemaal significante bedragen en bijzonder om het zo te lezen.

Er is iets veranderd…

Mensen zijn bereid om meer in zichzelf te investeren.
En flink ook. En makkelijker dan ooit tevoren.

En er is ook nog iets anders aan het veranderen…

Je concurrenten zijn ook steeds meer bezig en bereid om “high end” te gaan. Hogere prijzen te hanteren en de klanten te gaan bedienen die graag serieus in zichzelf willen investeren.

Deze shift is al een tijdje gaande en dit zal de aankomende jaren steeds verder ontwikkelen.

Het is een kwestie van tijd dat meerdere mensen in jouw markt “high end” gaan en de beste klanten gaan bedienen. Die het ook graag betalen.

Ik verkoop zelf al online vanaf 1999, verkoop al E-books en online programma’s vanaf 2005 en ik heb heeeeeeeel veel technieken, strategieën en verdienmodellen voorbij zien komen.

Opportunities waarvan je naderhand weet dat als je er vroeg bij zou zijn geweest, het de hele koers van je bedrijf, inkomen en impact had veranderd.

Dit is weer zo’n moment.

Ik zeg dit, omdat ik echt zie dat er iets in de markt aan het veranderen is. En er echt een grote kans ligt, waar je in mijn beleving niet al te lang op moet gaan wachten om deze te grijpen. En als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Of minder zelfs. Stilstand in dit geval is ook echt achteruitgang.

Waar heb ik het nu precies over? Wat is de grote “opportunity” hier?

Ik heb het over “100K Klanten”. Het doen van een aanbod (of meerdere) die vele, vele malen hoger geprijsd zijn dan hetgeen je nu aanbiedt.

10X, 20X of soms zelfs 50X hoger.

Yes, soms zelfs 50X.

Crazy? Of simpelweg een nieuwe realiteit? 2023 kan COMPLEET anders zijn dan de jaren hiervoor. Dan ALLE jaren hiervoor.

Ik heb veel van mijn klanten ondersteund om het “100K Klanten” model toe te voegen aan hun business en ze ervaren allemaal hetzelfde…

Niets zo lekker dan in een korte periode een grote (of meerdere) grote bedragen op je bankrekening erbij te krijgen.

Hoe zou het voelen als je volgende week 3 x €32.000 op je rekening gestort krijgt?

Of 1 x €60.000,-?

Of 4 x €17.000,-?

Of 2 x €20.000,- & 3 x €12.000?

Wat zou dit doen met je? Als dit zou kunnen, op zo’n korte termijn?

Het geeft je een nieuw soort “energie”. Je gaat er groter door denken en je business is ineens weer helemaal exciting.

Het is een totale mindshift. Wanneer je je 1e “ja” krijgt op een aanbod dat 10, 20 of 50X hoger ligt dan wat je nu aanbiedt dan gebeurt er iets met je.

En het verandert je.

Stel je voor dat je volgende week een bedrag op je bankrekening gestort zou krijgen, dat even hoog is dan je totaalomzet van de afgelopen 12 maanden… Hoe zou dat voelen?

En hoe zou het zijn dat je dit bedrag ontvangt en hetgeen je ervoor terug “moet” doen… Alleen maar leuk is? En jou ook inspireert? En je meer energie geeft? En volgend jaar weer wordt verlengd? En het jaar daarop misschien wel weer?

Is dit überhaupt mogelijk? Of is dit een utopie?

Mensen doen dit nu, en dit zal steeds meer worden gedaan. Ik heb de overtuiging dat je bijna niet meer zonder kunt in de toekomst.

Wat nou als 1 klant je hele jaaromzet van het afgelopen jaar zou kunnen zijn? En dat je die klant in een hele korte periode kunt verwelkomen… Misschien zelfs binnen een week? (!)

En dat je NIKS hoeft te veranderen aan wat je nu doet, maar alleen het “100K klanten” model toevoegt…

Met behoud van je vrijheid?

Dus ja, steeds meer ondernemers vragen HOGE bedragen… Bedragen als 12K, 15K, 25K, 40K, 50K en 100K+ zijn steeds “gangbaarder”

Niet alleen investeren klanten dit steeds makkelijker, het is iets waar klanten naar op zoek zijn en ook nog trots op zijn en maar al te graag delen met hun achterban.

Dit is de toekomst. En het is extreem winstgevend.

Dit is een manier van ondernemen waarbij je leukere klanten aan je bindt, een relaxtere business opbouwt waarin je meer geld gaat verdienen zonder dat dit meer tijd, stress en werkdruk vraagt.

Het is heel simpel….

Er zijn ondernemers die dit gaan doen...

En er zijn ondernemers die dit niet gaan doen...

De aankomende jaren wordt het kaf van het koren gescheiden
en zal er, zoals altijd, een bepaald % van de markt gaan winnen, en een groot gedeelte van de markt gaat het moeilijk krijgen.

You choose.

2023 kan je grootste jaar ever zijn, op de meest relaxte manier ever.

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

Met “100K Klanten” ga je niet gewoon groeien, of je omzet verhogen, maar je gaat een compleet ander spel spelen.

Je gaat op korte termijn in een nieuwe realiteit begeven, dat op lange termijn impact zal hebben op jou, je business, de impact die je maakt en op je directe omgeving.

Je standaard wordt verhoogd.

Als jij in de aankomende 2 maanden dezelfde omzet draait die je in het hele afgelopen jaar draaide, ga je dan de maand erna weer terug naar je oude niveau?

Als je succesvol sales realiseert tegen 10x of 20x of zelfs 50X van de prijs die je nu hanteert, ga je dan de maand erna weer terug naar je oude level?

Als je betere, leukere klanten aantrekt die jou inspireren, waarderen en je nieuwe ideeën geven terwijl jij er ook echt voor hen kunt zijn, ga je daarna weer terug naar de klanten die jou je energie kosten?

Met "100K Klanten" ga je op korte termijn grote klappers maken
en op lange termijn ga je helemaal anders in je onderneming zitten.

Je maakt een "Quantum Leap" en je gaat je in een nieuwe realiteit bevinden.

Veel mensen die dit nu lezen hebben de volgende gedachten:

❌ Hoe dan???

❌ Gaan mensen dit wel betalen?

❌ Moet ik niet veel meer werken dan?

❌ Lever ik in op mijn vrijheid?

❌ Ga ik niet meer stress ervaren doordat er hogere verwachtingen zijn?

En ook niet onbelangrijk…

❌ Ben ik dit wel waard?

❌ Gaan mensen MIJ dit wel betalen?

Dit zijn exact de gedachtes die veel van mijn klanten hadden voordat ze het “100K Klanten” model zijn gaan toepassen. Totdat ze het zijn gaan doen, en zoals ik eerder zei… Nooit meer teruggaan naar hun “oude standaard”.

Hieronder een aantal klanten van mij die letterlijk €100.000,- per klant krijgen, waarvan ik me nog herinner dat ze “normale tarieven” hanteerde maar nu in een compleet andere realiteit hun business en leven runnen:

100k klanten testimonial compilatie met rode cirkel gedraaid png

Moet je dan perse “100K” per klant vragen?

“100K klanten” betekent niet perse dat je ook “100K” per klant gaat vragen. Het staat symbool voor het spel op een heel ander level spelen. Voor veel meer geld per klant, hogere transactie en een relaxtere lifestyle.

Hieronder voorbeelden van klanten die ook een “Quantum Leap” hebben gemaakt met het “100K klanten model”, maar nog niet op het “100K level” zitten.

(Dit zijn allemaal resultaten van klanten binnen enkele DAGEN, soms enkele weken (!))

juice 100k ppo testimonial klanten compilatie gedraaid png

Met 100K klanten hoef je dus NIKS aan te passen aan de manier waarop je nu onderneemt. Je voegt simpelweg iets toe en dan kun je naderhand altijd nog bepalen of je je huidige verdienmodel wilt aanpassen.

(Ik heb zelf mijn huidige verdienmodellen niet rigoureus aangepast naar het “100K Klanten” model, ik verkoop bijvoorbeeld nog steeds heel veel online programma’s, werkt perfect naast dit model). Het is EXTRA. Het voegt toe, het brengt enorm veel.


"100K Klanten" is niet:

Alleen voor businesscoaches. Dit werkt juist goed in de meer specifieke markten waar dit nog niet wordt toegepast;

Het "compleet anders doen" van wat je tot nu toe hebt geleerd. Het werkt juist heel goed naast elkaar;

Heel veel van jezelf weggeven, veel meer uren draaien, stress toevoegen of klanten bedienen die je liever niet wilt bedienen. Dit gaat meer rust en inspiratie brengen. En de financiële vrijheid op korte termijn waardoor je compleet andere keuzes kunt gaan maken in je business, maar ook in je leven.

Als je mee gaat doen met “100K Klanten” is dit het volgende dat je gaat ervaren:


- Je gaat deals sluiten waar je nu misschien nog van denkt dat je dit nooit zou doen. En het gekke is, dit gaat normaal voor je worden. Je zult hogere bedragen gaan vragen en mensen gaan je dit betalen ook, en dit wordt je nieuwe realiteit. Alles gaat veranderen voor je;

- Je gaat nooit meer terug naar je oude (huidige) standaard. Ook al is het nu allemaal heel goed, dit brengt je naar een compleet ander level;

- ​Je maakt niet alleen impact op jouw "100K Klanten" maar zij ook op jou. Klanten die jou beter maken, ideeën geven en graag een lange termijn relatie met je willen opbouwen. Ze zien jou voor wie je echt bent, dromen groots en verrijken je leven;

- Je gaat ervaren en voelen er meer dan voldoende geld beschikbaar is. Er zijn 419.000 (!) miljonairs in Nederland en Belgie die jij potentieel kunt gaan bereiken en 1 op de 10 mensen heeft een banksaldo van €100.000,- of meer. Dit aantal groeit nu al 7 jaar achter elkaar. Het geld is er gewoon, het enige wat je niet meer moet doen, is jezelf in de weg gaan staan;

- Je gaat flinke wederkerende inkomsten genereren. "100K Klanten" is de makkelijkste en snelste manier om wederkerende inkomsten te gaan ontvangen, jaar in, jaar uit;

- ​Het is gegarandeerd dat je concurrentie dit op termijn ook zal gaan doen, of jij nu op de trein springt of niet. Dit is de toekomst en de spelers die dit spel gaan spelen, zullen gaan winnen;


- Een "100K Klant" is vaak vele malen winstgevender dan "100K omzet. De moeite die we moeten doen (en de kosten die we maken) om (bijvoorbeeld) 100K omzet te draaien, staat niet in verhouding met de “ease” van 1 klant die 100K betaalt. Niet alleen is het zoveel makkelijker, het is ook nog veeeeel winstgevender. Het is gewoon niet te vergelijken.

Ik investeer zelf 100K in mezelf per jaar.

eelco genius x betalingen 100k omcirkeld png

Mijn klanten investeren 100K in mij

100k betaling 1 op 1 mentorship

Mijn klanten krijgen ook "100K Klanten"

100k klanten testimonial compilatie met rode cirkel gedraaid png

Het werkt. En ik ga EXACT onthullen hoe je dit kunt gaan doen. You will love it.

Dus... Wat wordt dan de investering voor "100K Klanten"?

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

Dit wordt mijn meest high end online programma.

Ik wil dit op termijn (ook internationaal) gaan aanbieden voor €25.000,-. En ik geloof 100% dat dit een eerlijke prijs is voor wat je gaat leren.

Je hebt letterlijk 1 “100K Klant” nodig en je investering is eruit.

Ik heb besloten om “100K Klanten” later dit jaar aan te bieden voor €10.000,-maar ik wil ook iets doen voor de Early Birds die nu al beslissen om in het begin van 2023 mee te doen met "100K Klanten".

Ik zal zo onthullen wat de “early bird” investering gaat worden… Hang in there.

Investeer nu in “100K Klanten”, krijg DIRECT toegang tot 6 tijdelijke bonussen en krijg de “Early Bird” korting voordat de Prijs wordt Verdubbeld…

Je kunt nu dus “founding member” worden van “100K Klanten” waarmee je niet de toekomstige prijs van €25.000,- of de introductieprijs van €10.000,- (dit jaar nog, in 2023) investeert, maar je nu beloont wordt omdat jij je nog op tijd inschrijft…

Omdat je zo “Early Bird” deelnemer kunt worden van “100K Klanten” ga ik je belonen met enkele vette bonussen waar je DIRECT toegang toe krijgt, maar eerst…

De investering.

Dit jaar ben ik van plan om met 100K Klanten mijn grootste lancering OOIT te realiseren voor een high-end product. De prijs van dit programma wordt uiteindelijk €25.000,- en is dat ook dubbel en dwars waard.

Maar zolang ik nog bezig ben met het verzamelen van vette casestudies bied ik dit programma nog aan voor slechts €10.000,-.

Als je er ook maar een beetje in gelooft dat je een aanbod kunt creëren dat 10x, 20x of zelfs 50x hoger ligt dan wat je nu vraagt, is 10K een totale no brainer, maar…

100K Klanten is nog niet af.

Ik ben er voor 95% klaar mee, maar ik heb vrij last minute besloten om enkel vette modules toe te voegen, die de hele training naar het volgende level gaan tillen.

Die trainingen ben ik nu nog aan het opnemen. En ik vind het superfijn om dit LIVE te doen via Zoom, zodat ik tegelijkertijd wat interactie, energie en feedback van jou kan krijgen.

Ik voel me een beetje bezwaard om nu al de hoofdprijs te vragen voor een product dat nog niet af is, waardoor het ook echt voelt alsof ik nu de kans heb om een speciaal aanbod te creëren voor de mensen die er “op tijd” bij waren. De ondernemers die ahead of the curve zijn en geen 100+ testimonials nodig hebben voordat ze hun beslissing maken. Daarom heb ik besloten om deze “tussenlancering” te doen. Dit wat je nu leest dus.

De resultaten die mijn klanten nu al behalen binnen weken en soms dagen is uitzonderlijk. Ik weet dus ook zeker dat wanneer ik dit nu echt een no brainer kan maken, ik tijdens mijn “grote” lancering echt heel veel succesvoorbeelden heb.

Onderstaande voorbeelden zijn dus allemaal resultaten na een paar dagen, of soms een paar weken.

100k klanten testimonial compilatie uitgebreid met ppo gedraaid png

Zoals gezegd zal “100K Klanten” uiteindelijk verkocht worden voor de volledige prijs van €25.000,-. Later dit jaar wordt de prijs al flink opgetrokken naar €10.000,- .

Op dit moment is “100K klanten” dus volledig klaar, en krijg je bovenop de training ook nog eens direct toegang tot 6 hele bijzondere bonussen. Je kunt dus “founding member” worden en mee aan de basis liggen van mijn meest succesvolle lancering in de afgelopen jaren :-)

Dus wat wordt je investering? Let wel, dit is dus omdat je er nu op tijd bij bent als "Early Bird"...

100K Klanten” wordt uiteindelijk verkocht voor de volledige prijs van €25.000,-...

Later dit jaar wordt de prijs €10.000,-...

Omdat jij nu mogelijk al de keuze gaat maken om deel te nemen aan "100K Klanten"...


Wait for it…


Nog even wachten…


2500 euro.

Yes, 2500 euro. Da’s €7500,- korting op de prijs die ik later dit jaar voor het programma zal gaan hanteren.

Klik hier om deel te nemen aan 100K Klanten met maar liefst €7500 EARLY BIRD Korting!

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

Je krijgt DIRECT na aankoop toegang tot het complete programma. Daarbovenop ontvang je ook maar liefst 6 bijzondere bonussen:

Bonus 1: 1%: De "100K Klanten"
JUICE Sessie

Samen met Dolly organiseerde ik voor een select groepje ondernemers een online training genaamd JUICE. Dit was een soort online mastermind waarover het over 1 groot topic ging… GELD

JUICE logo goud cropped transparant png

Aan het einde van de Mastermind sessie besloot ik om EXACT te delen hoe je “100K Klanten” kunt closen. Ik heb letterlijk maar 1% van mijn kennis gedeeld (en ik denk dat het maar een kwartier heeft geduurd) maar deze informatie is heel veel geld waard.

Ik heb het ZO SIMPEL gemaakt zodat iedereen “100K Klanten” kan closen (nogmaals, 100K staat symbool voor veel hogere bedragen, het hoeft niet perse 100K te zijn).

Ik noem deze sessie de “1% sessie”. Ik deel slechts 1% van wat ik weet over “100K Klanten”, maar dit is wel de beste 1% die je nodig hebt om DIRECT resultaat te boeken.

Hieronder zie je de resultaten die binnenkwamen binnen een PAAR DAGEN (!)

juice 100k ppo testimonial klanten compilatie gedraaid png

Je krijgt direct toegang tot de opnames van deze “1% sessie” als je nu besluit om “Founding Member” te worden van “100K Klanten”.

Bonus #2: Mijn #1 Doorbraak tijdens Devoted Live

Op 10 augustus 2020 heb ik de grootste doorbraak beleefd in m’n hele leven. Ever.

Mijn leven is vanaf dit moment compleet veranderd, en ik zou het uren kunnen hebben over de verandering die ik heb doorgemaakt. Maar tegelijkertijd is dit verhaal zo persoonlijk dat ik dit nooit publiekelijk bekend wilde maken.

Ik heb in juni 2022, tijdens Devoted Live, besloten om dit eenmalig te onthullen aan een groep mooie mensen tijdens een bijzonder event. Het is bijna onmogelijk om kort uit te leggen wat het is dat voor mij veranderde, maar het komt er op neer dat ik geen negatieve overtuigingen meer heb.

eelco seminar devoted podium met logo ernaast png

Ik ben relaxed, ontspannen, geïnspireerd, niet meer kritisch voor mezelf,... Echt alles is veranderd.

En wat ik tijdens Devoted Live deelde is ook voor deelnemers een lifechanging moment gebleken, waar ik constant de meest amazing feedback op kreeg. Dus heb ik besloten om de opname van deze sessie nu als UNIEKE BONUS cadeau te geven, wanneer jij meedoet met “100K Klanten”.

Hoe groot is de kans dat jij een Quantum Leap gaat maken en veel hogere prijzen gaat hanteren, wanneer je innerlijke criticus constant aanwezig is? Je de hele tijd negatief over jezelf denkt? En wat zou het verschil zijn als jij je eigen #1 fan wordt?

Dit heeft op het eerste gezicht niks te maken met “100K Klanten”, maar tegelijkertijd heeft het alles te maken met “100K Klanten”. Het vragen van hogere bedragen wordt zoveel makkelijker hiermee.

Bonus #3: Liberated Live Sessie
"Het 100K Klanten Model"

Naast Devoted Live hebben Dolly en ik ook een super vet seminar georganiseerd op Curaçao. Op de eerste dag heb ik daar een sessie gegeven waarin ik LIVE mijn “100K Klanten model” uitlegde aan alle deelnemers.

eelco dolly liberated curacao seminar podium jpeg

De opnames van die sessie heb ik nu laten editen en deze ontvang je zodra je je zometeen aanmeldt voor 100K Klanten.

BONUS 4: CONNECTIVE SELLING

Deze is crazy! Ik heb een poos geleden een volledige training opgenomen over hoe je 1-op-1 sales doet. Dit is wat jou gaat leren om goede 1-op-1 gesprekken te voeren, waarbij klanten ronduit dankbaar zijn dat ze dikke investeringen bij jou kunnen doen!

Deze training kost normaal gezien €5000,- en is verplichte kost voor iedereen die in mijn salesteam komt werken…

sebastiaan eelco jpg

Als jij je aanmeldt voor 100K Klanten krijg je deze volledige training er als GRATIS BONUS bij!

BONUS 5: DEALS VIA DM


Een tijdje terug organiseerde ik de “Juice Big Money Mastermind”. Dit was de next-level versie van JUICE, exclusief voor ondernemers die bereid waren om €5000,- te investeren in ruil voor 5 extra live sessies.

Een van die sessies stond volledig in het teken van “Deals Via DM”: De magie van sales draaien via de direct messages (op Instagram, LinkedIn, Whatsapp of gewoon via mail).

Ik heb meerdere “100K Klanten” die ik nooit van tevoren telefonisch heb gesproken, maar die gewoon via DM de keuze maken om dit soort bedragen te investeren.

Hoe je dit exact doet leer je in de opname van deze Mastermind-sessie. Deze ga je ook super waardevol vinden :-)

jaap hulsmann deals via dm compilatie close insta instagram screenshot png

Als jij je aanmeldt voor 100K Klanten krijg je deze volledige training er als GRATIS BONUS bij!

BONUS 6: 100K KLANTEN MASTERMIND

Deze heb ik zelfs geheim gehouden voor iedereen die reeds “100K Klanten” heeft gekocht!

Ik heb besloten om iets heel vets te gaan doen: ik ga een 100K Klanten Mastermind organiseren…

Dit houdt in dat we 3x samenkomen in een uitgebreide LIVE Zoomsessie. Daarin kun je me alle vragen stellen die je hebt over het closen van dikke deals, hoe je 100K Klanten gaat aantrekken EN kun je leren van mij en andere deelnemers aan het programma.

De waarde hiervan staat totaal niet in verhouding tot de 1000 euro investering voor “100K Klanten” :-) Het is crazy. En dit krijg je ALLEMAAL zodra je je aanmeldt voor “100K Klanten”.

100K Klanten” wordt uiteindelijk verkocht voor de volledige prijs van €25.000,-. En later dit jaar wordt de prijs €10.000,-...

Als “Early Bird” krijg je toegang tot “100K Klanten” voor 2500 euro door even op deze link te klikken

Dit is wat je dus direct ontvangt:

Bonustalk: Mijn #1 Doorbraak tijdens Devoted Live. De opnames van Devoted Live zijn nooit eerder beschikbaar gemaakt, maar deze sessie over mijn eigen mindset switch is een ideale voorbereiding om zelf ook de switch te gaan maken naar “100K Klanten”.

✅ De “100K Templates”. Nadat je al mijn lessen, inzichten en tips tot je hebt genomen kun je met deze praktische tools aan de slag om zelf je eerste “100K Klant” (of 50K, of 20k, of 8k,...) klant binnen te halen.

✅ De "Connective Selling" Training waarin ik je uitleg hoe je via het voeren van goede, leuke gesprekken flink omzet kan gaan genereren en tegelijkertijd je klanten beter leert kennen en mooie relaties opbouwt.

✅ Deals Via DM. Een bijzondere training waarin ik je laat zien hoe je zelfs een simpele direct messaging tool (LinkedIn, email, Instagram,...) kunt gebruiken om GROTE Deals te sluiten!

De 100K Klanten Mastermind: 3 Unieke, LIVE Zoomsessies waarin ik mijn nieuwste inzichten deel, jij de kans krijgt om vragen te stellen EN je kunt leren van alle andere deelnemers aan "100K Klanten".

Last but not least, de VOLLEDIGE 100K Klanten Training met onbeperkte toegang tot al mijn lessen, inzichten en technieken om zelf 100k klanten aan te trekken!

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de 6 bonussen en volledige toegang tot “100K Klanten”

Ik kan niet wachten totdat jij je 1e “100K klant” krijgt. Of het nou 12K, 20K, 32K, 50K of 100K is, maakt niet uit! 🍾✨

Cheers! 🥂

Eelco.

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl