De regels waar mijn beste klanten
aan moeten voldoen

De regels waar mijn beste klanten aan moeten voldoen

23 Voorwaarden Mentoring Mockup png

Direct Toegang

Vul hieronder even je voornaam en
e-mailadres in en lees direct mijn 23 Voorwaarden voor Mentoring waar ondernemers aan moeten voldoen voordat ze 1-op-1 met mij kunnen gaan samenwerken.

Vul hieronder even je voornaam en e-mailadres in en ontdek deze waardevolle technieken waarmee ook jij je business en je leven kunt transformeren

đź”’ Van ons ontvang je geen spam. Dat beloven we :-)

23 Voorwaarden Mentoring Mockup png

De 23 voorwaarden waar mijn beste klanten aan moeten voldoen

Al 20+ jaar krijg ik de vraag van klanten of ik ook 1 op 1 mentoring of coaching doe en het antwoord is eigenlijk altijd hetzelfde gebleven…


Nee.

Vrijheid is mijn #1 kernwaarde en het idee dat je klanten hebt die veel tijd en energie kosten heeft me nooit aangetrokken.

Een paar jaar geleden smeekte 1 van mijn beste klanten me letterlijk of ik haar coach wilde worden op 100% van mijn voorwaarden.

Dit is nu al 3 of 4 jaar geleden en tot nu toe is het alleen maar een joy geweest om met haar te werken.

Vorig jaar heb ik besloten om een aantal priveklanten aan te nemen en als ik iets heb geleerd dan is het om voorafgaand voor jezelf 100% duidelijk te hebben wat JOUW regels zijn, voordat je uberhaubt 1 op 1 klanten toelaat in je leven.

Niet alleen word ik een onderdeel van hun leven, zij worden ook een onderdeel van mijn leven. Je bent met wie je bent en omgeving is sterker dan wilskracht. Voor ons beide is het uitzonderlijk belangrijk dat we alleen maar blij van elkaar worden.

Ik heb een lijst gemaakt met de 23 voorwaarden waar mijn coachingklanten aan moeten voldoen. Door hieronder even je voornaam + emailadres in te vullen krijg je direct toegang tot de hele lijst van mijn persoonlijke voorwaarden. Hopelijk inspireert het je om zelf ook de lat hoger te leggen voor je eigen klanten.

Over Eelco de Boer

Ik verdien al geld op het internet sinds 1999 en ben op dit moment eigenaar van verschillende internetbedrijven.

Sinds 2005 is het mijn missie om ondernemers te helpen datgene terug te claimen waarvoor ze oorspronkelijk ondernemer geworden zijn... VRIJHEID!

Via seminars, online trainingen, webinars, boeken en coaching heb ik talloze ondernemers zoals jij geholpen om succesvol te worden via het internet.

Ik heb mijn inzichten mogen delen met meerdere van de meest inspirerende entrepreneurs ter wereld, waaronder Joe Polish en zijn Genius Network en Sir Richard Branson op zijn privé eiland Necker Island.

Mijn ultieme doel is om jou te helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven Vol Leven" te creëren voor jezelf en de mensen rondom jou.

LVI Seminar gif EXTRA compressed gif
LVI Seminar gif EXTRA compressed gif

23 voorwaarden voor privémentoring

ONTVANG DE LIJST

40 ondernemersregels om van je business weer je blessing te maken

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl