"What A Trip"...

Hoe ik van 1200 euro op 1 dag naar 1 Miljoen binnen 1 jaar ging...

Eelco de Boer

Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd.

Ik had je niet alleen niet geloofd, maar ik had je waarschijnlijk ook nog eens keihard uitgelachen.

Ik was echt een “gastje” dat zijn zaakjes niet echt op orde had. Ik had moeite om op school de juiste cijfers te halen, liep altijd achter de feiten aan en deed vrijwel alles “met de hakken over de sloot”.

Eigenlijk was ik altijd maar aan het aanrommelen en om heel eerlijk te zijn, dat aanrommelen ging me best goed af!

Als je iets maar lang genoeg blijft doen, word je er uiteindelijk vanzelf goed in, maar ik werd er niet bepaald vrolijk van, en gelukkiger zeker niet, totdat er een moment kwam in mijn leven dat ik nooit weer zal vergeten...

"De Dag Dat Mijn Leven
Voorgoed Veranderde..."

Ik had allemaal bijbaantjes, wat handeltjes “on the side” en van het geld wat ik verdiende bracht ik veel geld naar “Malibu & Jennifeu”, de plaatselijke disco in Drachten.

Anyway, naast veel leuke dingen in het leven had ik een passie, en die passie was muziek.

Elke week ging ik met de bus naar Groningen om daar elpee’s te kopen, de oudjes onder ons weten nog wel hoe die eruit zagen, en zeker nog hoe ze klonken.

Dat ik elke week in de bus zat, dat zegt nogal wat aangezien het openbaar vervoer en mijn persoon niet echt goed samengaan.

Ik woon nu 2,5 jaar in Amsterdam en ben welgeteld 2 keer in het openbaar vervoer geweest, gedwongen door mijn schoonouders ;)

Op een gegeven moment had ik honderden platen verzameld en ik maakte er altijd een sport van om ze zo goedkoop mogelijk in te kopen.

Voor maximaal drie gulden kocht ik ze op rommelmarkten, platenbeursen en tweedehands platenzaken.

Ik was net begonnen met mijn studie Commerciele Economie in Groningen en had net 5000 gulden (!) uitgegeven voor een laptop, aangezien deze “niet verplicht maar wel noodzakelijk” was om de studie te volgen dus ik had geld nodig.

Niet alleen had ik geld geleend van mijn ouders om die laptop te kopen, ik had ook geld nodig om een auto te kopen want ik werd helemaal gek van die busreizen van Drachten naar Groningen.

Ik had geld nodig en het liefst zo snel mogelijk...


Op dat moment ben ik mijn platenkast doorgegaan en ben gaan kijken welke platen ik niet meer beluisterde en wel kwijt wilde.

Ik maakte een Word documentje waarin ik 100 titels plaatste die ik bijvoorbeeld dubbel had of niet meer leuk vond en ik zette overal een digitaal prijskaartje op van 12 gulden.

Ik maakte een hotmailaccount aan en maakte met mijn peperdure laptop op mijn slaapkamertje verbinding met het internet via een telefoonmodem en plaatste een simpele advertentie op Marktplaats, een site die nog maar net bestond en nog niet het begrip was dat het nu is...

"500 gulden binnen 1 dag!"

Wow!

Ik had een advertentie geplaatst op Marktplaats waarvan de enige tekst was “Ik heb 100 platen in een word document, wil je dit word document hebben, stuur me dan een mailtje”.

Ik mailde de mensen terug die interesse hadden en dezelfde dag verkocht ik bijna de helft van mijn voorraad voor meer dan 500 gulden!

500 gulden was voor mij toen echt een flink bedrag (2 avonden stappen!) maar het ging me eigenlijk niet eens om het geld...

Dit internet, dat is interessant!

Kijk, tot die tijd kocht en verkocht ik alles wat los en vast zat maar dat deed ik alleen maar bij mij in de buurt. Nu had ik ineens een veel groter
afzetgebied!

Toen dit bij me binnenkwam ben ik als een gek meer platen gaan kopen want 3 gulden inkoop en 12 gulden verkoop is natuurlijk gouden handel!

Ik kan me nog meerdere malen herinneren dat ik meer dan 24 uur achter elkaar aan het rondrijden was in mijn (vaders) auto om uit heel Nederland en Duitsland platen te halen, om ze vervolgens weer aan mijn hotmail vriendjes te verkopen (en met behulp van Marktplaats)

Ik heb wel wat romantische avondjes op de achterbank beleefd op parkeerplekken in Duitsland, ik alleen samen met een paar honderd stinkende tweedehands elpee’s! ;)

Toch was het een mooie tijd en het was “goeie handel”, alleen op een gegeven moment ga je toch kijken hoe je het wat beter kunt opzetten, want niet alles ging perfect.

Ik had bijvoorbeeld het probleem dat ik constant mensen moest teleurstellen als ik 1 titel had en die 6 x verkocht aan verschillende mensen aangezien het word document bij iedereen hetzelfde was. Ik had een website nodig...

Maar ik kon (en kan nog steeds niet) websites bouwen!

Ik besloot om een klasgenoot van me te bellen waarvan ik wist dat hij websites kon maken, want een website zou hiervoor de oplossing zijn.

Ik hoefde dan niet constant die lijsten bij te houden, geen mensen teleur te stellen en dan kwamen mensen naar mij toe, in plaats van dat ik hun moest spammen. Ideaal dacht ik!

Totdat ik de prijs hoorde van het maken van deze website...

3000 euro!

Wow. Dat had ik niet.

Toch moest ik. Wanneer ik mijn zinnen ergens op zet, dan moet het ook.

Hmm.

F$#k it. Doe maar.

Er werd mij (door hem) geadviseerd om een  webwinkel te laten maken, in plaats van een  website.

Ik had er toen echt de ballen verstand van maar ik vond het goed.

Het duurde maanden voordat de webwinkel klaar was, maar na een paar maanden had ik mijn eerste webwinkel en ik was er best trots op!

Niet alleen omdat het er mooi uitzag, maar ook omdat het goed werkte...

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Hmm.

F$#k it. Doe maar.

Er werd mij (door hem) geadviseerd om een  webwinkel te laten maken, in plaats van een website.

Ik had er toen echt de ballen verstand van maar ik vond het goed.

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl