Hoe Ik Als "Gastje" Uit Friesland Van 500 Gulden Op 1 Dag Naar 1 Miljoen Euro Binnen 1 Jaar Ging…

Eelco de Boer - Mockup - What a Trip png

Direct Toegang

Vul hieronder even je voornaam en
e-mailadres in en lees direct hoe ik ben begonnen met mijn ondernemersreis en wat ik doorheen de jaren heb geleerd.

Vul hieronder even je voornaam en
e-mailadres in en lees direct hoe ik ben begonnen met mijn ondernemersreis en wat ik doorheen de jaren heb geleerd.

🔒 Van ons ontvang je geen spam. Dat beloven we :-)

Eelco de Boer - Mockup - What a Trip png

Ik was eigenlijk altijd maar aan het aanrommelen, totdat...

"De Dag Dat Mijn Leven Voorgoed Veranderde..."

In dit ebook vertel ik o.a.

  • Hoe ik mijn eerste geld heb verdiend via het internet (Dit was in de guldentijd!)
  • ​Op welke manier ik achter het best bewaarde geheim op het internet kwam (wat vandaag de dag nog steeds veel mensen niet beseffen)
  • Hoe het verkopen van een e-book voor 17 euro mijn hele leven heeft veranderd
  • ​Wat ervoor gezorgd heeft dat ik in één jaar meer voor meer dan een miljoen aan informatieproducten heb weten te verkopen
Eelco de Boer - Mockup - What a Trip png

Dit ebook is mijn trip down memory lane...

Vul even je voornaam + emailadres in

Dat is alles wat je hoeft te doen om volledig GRATIS dit ebook te ontvangen. Je krijgt deze direct opgestuurd via mail zodra je me laat weten waar ik het naartoe mag sturen.

Dat is alles wat je hoeft te doen om volledig GRATIS mijn Meesterlijk Productief Ebook te ontvangen. Je krijgt deze direct opgestuurd via mail zodra je me laat weten waar ik het naartoe mag sturen.

🔒 Van ons ontvang je geen spam. Dat beloven we :-)

Het begon allemaal met een online handeltje
in hiphop elpees

Het begon allemaal met een online handeltje in hiphop elpees

Ik had allemaal bijbaantjes, wat handeltjes “on the side” en van het geld wat ik verdiende bracht ik veel geld naar “Malibu & Jennifeu”, de plaatselijke disco in Drachten. Anyway, naast veel leuke dingen in het leven had ik een passie, en die passie was muziek.

Elke week ging ik met de bus naar Groningen om daar elpee’s te kopen, de oudjes onder ons weten nog wel hoe die eruit zagen, en zeker nog hoe ze klonken. Op een gegeven moment had ik honderden platen verzameld en ik maakte er altijd een sport van om ze zo goedkoop mogelijk in te kopen. Voor maximaal drie gulden kocht ik ze op rommelmarkten, platenbeursen en tweedehands platenzaken.

Ik was net begonnen met mijn studie Commerciele Economie in Groningen en had net 5000 gulden (!) uitgegeven voor een laptop, aangezien deze “niet verplicht maar wel noodzakelijk” was om de studie te volgen dus ik had geld nodig.

En het liefst zo snel mogelijk...

Op dat moment ben ik mijn platenkast doorgegaan en ben gaan kijken welke platen ik niet meer beluisterde en wel kwijt wilde.

Ik maakte een Word documentje waarin ik 100 titels plaatste die ik bijvoorbeeld dubbel had of niet meer leuk vond en ik zette overal een digitaal prijskaartje op van 12 gulden. Ik maakte een hotmailaccount aan en maakte met mijn peperdure laptop op mijn slaapkamertje verbinding met het internet via een telefoonmodem en plaatste een simpele advertentie op Marktplaats, een site die nog maar net bestond en nog niet het begrip was dat het nu is…

"500 gulden binnen 1 dag!"

"Dat internet, dat is interessant!" dacht ik op dat moment bij mezelf...

Vul hieronder je gegevens in om de rest van mijn verhaal te lezen

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK

Vul Hieronder Je Gegevens In Om De Rest Van Mijn Verhaal Te Lezen

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl