Dit Is Het #1 Geheime Wapen Van De Meest Succesvolle Internetondernemers Van Vandaag De Dag...

En direct ook je gegarandeerde “ticket to freedom”...


Ik kan het me nog herinneren alsof het de dag van gisteren was.


Mijn business was ingekakt, ik had zelf niet die inspiratie meer die ik voorheen had en ik had een beetje de overtuiging dat de “gouden tijden” voorbij waren.


Het hielp ook niet dat er bijna geen verkopen meer werden gedaan, waardoor de factor “stress” flink aanwezig was op dagelijkse basis in mijn leven.


Ik had mijn hoop gevestigd op het lanceren van mijn allereerste “echte” boek en ook dat deed niet wat ik ervan had verwacht.


Het voelde alsof alles stil stond en de flow ontbrak.


Misschien waren mijn “beste tijden” wel voorbij…


Om de lancering van mijn boek succesvoller te maken kregen de kopers er bij aanschaf van het boek een aantal bonussen bij.


1 bonus had ik binnen een minuut bedacht en verder niet al teveel over nagedacht. Het was een “bonuswebinar” naast een aantal andere bonussen.


Wat ik nu ga vertellen heb ik nog nooit eerder publiekelijk gedeeld, simpelweg omdat ik het niet zo netjes vind over degene waar dit over gaat...


De dag dat ik mijn “bonuswebinar” zou geven om 20.00 in de avond had ik een lunch met een “concurrent”.


Iemand die ook in “mijn markt” actief aanwezig was en het was de 1e keer dat we elkaar in real life zagen.


In alle eerlijkheid had ik op voorhand best wat oordelen over hem. Zijn manier van marketing was nogal “get rich quick” en het product wat hij verkocht was iets waar ik zelf nooit achter zou kunnen staan.


Ik verkocht een uitgebreid coachingstraject waar mijn klanten echt “werk” moesten doen. Hij verkocht een “revolutionair systeem” waar je zogenaamd op een paar knoppen moest drukken en de euro’s kwamen uit je printer rollen.


Ik had weinig verwachtingen van onze ontmoeting maar je weet maar nooit.


Toen we aan het lunchen waren kwam ik erachter dat het best een geschikte kerel was en hij deelde openlijk over wat hij deed. Inclusief wat allemaal goed werkte en wat juist niet.


Hij vertelde ook dat hij wist dat het programma wat hij verkocht eigenlijk best wel misleidend was maar dat het gewoon te goed verkocht om ermee te stoppen.Ik kreeg er een klein beetje buikpijn van.
Het voelde niet goed.


De realiteit was echter dat hij het op dat moment financieel gezien een stuk beter deed dan ik.


Nou is het natuurlijk makkelijk om te denken dat hij het beter deed omdat hij iets verkocht wat aantrekkelijker was dan wat ik aanbood. Ik kwam er snel achter dat dat eigenlijk helemaal niet het geval was.


Hij vertelde dat hij elke week op vrijdagavond een webinar gaf, en aan het einde van het webinar een aanbod deed waarbij hij zijn “systeem” van €1000,- aanbood.


Ik weet de exacte cijfers die hij deelde niet meer, maar het waren cijfers die vele malen hoger lagen dan wat ik op dat moment deed, of zelfs ooit had gedaan.


Bij mij stond het eigenlijk stil, terwijl hij elke week grote bedragen binnenknalde doordat hij verkocht via webinars.


Mijn overtuiging dat “de gouden tijden voorbij” waren stond ineens op losse schroeven. Als hij het kan, zou ik het ook moeten kunnen.


Het frustreerde me.


Mijn product was beter, hij deed het beter.


Argh. Erg irritant.


Maar het opende ook mijn ogen.


We waren klaar met lunchen en ik stapte in mijn auto richting huis.


Toevallig stond diezelfde avond het “bonuswebinar” voor iedereen die mijn boek had gekocht op de planning.

Op dat moment maakte ik een keuze wat alles voor me heeft veranderd...

Ik gaf al webinars vanaf 2008 maar had nooit (echt) een aanbod gedaan op mijn webinars. Het was meestal gewoon om gratis waarde te bieden aan mijn volgers.


Ik zat op de terugweg in de auto en ik maakte een besluit dat ik een beetje spannend vond. Ik ging er eigenlijk al een beetje vanuit ging dat het niet zou werken, maar het voelde bijna als een morele verplichting om het in ieder geval te proberen.


Ik besloot om diezelfde avond, tijdens mijn “bonuswebinar” een aanbod te doen. Ik zou mijn coachingsprogramma van €2000,- live aanbieden tijdens het webinar.


Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat mensen gewoon €2000,- zouden betalen tijdens een webinar. We kijken wel wat er gebeurt...


Ik besloot de twijfel even te parkeren en begon te werken aan mijn aanbod dat ik tijdens het webinar zou gaan doen.


Diezelfde avond om 20.00 gaf ik mijn eerste webinar in de “nieuwe stijl”.

eelco polaroid half man half webinar png

Ik weet niet of je ooit webinars hebt gegeven, maar het moment dat je tijdens je webinar met een aanbod komt is altijd wel een spannend moment.


Je komt met iets waarvan je vindt dat iedereen het wel zou moeten kopen, maar je hoopt aan de andere kant ook dat er daadwerkelijk minimaal 1 persoon zal kopen.


Toen ik mijn aanbod deed hield ik uiteraard de chat in de gaten. En de angst die ik had om niets te verkopen werd direct vervangen door de excitement die ik voelde doordat ik allemaal berichten kreeg van mensen die mijn programma aan het bestellen waren.


“Yes, ik heb me aangemeld, spannend!”


“Aangemeld”Damn, mensen kopen daadwerkelijk!


“Kan ik ook in termijnen betalen?”


“Whoohoo! Ik ben erbij!”


“Ik woon in België, kan de BTW ook worden verlegd?”


“Aanmelding is gelukt, ik doe ook mee!”

€20.000,- in 2 uur tijd!

Als je ooit webinars hebt gegeven, is dit misschien wel het fijnste gevoel dat je kunt hebben.


Het doet wat met je wanneer je zo’n “windfall” van verkopen binnen ziet komen.


Dat je na je webinar zucht van opluchting en tegelijkertijd jezelf enorm trots voelt. En natuurlijk money in the bank.


Voordat ik naar die lunch met de “concurrent” ging dacht ik niet eens over het “bonuswebinar” na. Het zou gewoon een waardevol webinar zijn en that’s it.


Nu, letterlijk een paar uren later had ik een webinar gegeven inclusief een aanbod dat het uitzonderlijk goed had gedaan…


Ik verkocht op dat moment een programma van €2000,- en ik zag de verkopen binnenstromen.


€20.000 binnen 2 uren tijd! En er waren “maar” 80 mensen online.


Ik kan het me nog goed herinneren. Het was zomer en na het webinar liep ik van mijn kantoortje richting het terras in de Pijp in Amsterdam waar ik een drankje zou doen met mijn vrouw Danielle.


Ik vertelde wat er was gebeurd en ook al had ik nog steeds niet 100% overtuiging dat dit alles zou veranderen, ik was wel excited.


Ik had het gevoel dat dit veel voor me zou kunnen betekenen, maar ik had ook de angst dat ik misschien gewoon geluk had gehad die avond.


We krgeen veel mails van kopers van mijn boek die er niet bij konden zijn op het 1e webinar dus ik besloot een paar dagen later het webinar nog eens te geven voor de mensen die er niet bij konden zijn.


Ik doe het webinar nog eens met weer zo’n 80 mensen online en EXACT hetzelfde gebeurde…


WEER €20.000,-


De twijfel die ik had na het eerste webinar was compleet verdwenen en de knop was nu echt om bij me.


Als je mij een beetje kent dan ga ik echt “ALL IN” op het moment dat ik de “code heb gekraakt” en dit was zo’n moment dat ik de code had gekraakt.


Ik weet dat ik me net kritisch uitte over “snel rijk worden” methodes, maar dit begon er bijna op te lijken.


Ik verdiende op dat moment per webinar €20.000,- en ineens was er volle excitement in mijn leven aanwezig. Ik voelde veel flow en ik had er weer helemaal zin in.


Dit gaf een zalig gevoel, vooral wanneer het al een tijd lang stroperig voelde.


Vanaf dat moment werd ik “half man half webinar” en verlegde ik eigenlijk mijn hele focus naar het geven van webinars.


Ik besloot om er echt een kunst van te maken en voor 100% “Mastery” te gaan. Alles wat ik deed stond in het teken van webinars geven en beter worden in het geven van webinars.


Niet alleen beter worden, ik wilde de allerbeste worden.

Van letterlijk 0 euro naar €499.000,- binnen 2 maanden na die ene lunch

In de 1e maand dat ik achter deze “doorbraak” kwam, deed ik €233.000,- via webinars.


Van letterlijk 0 euro naar €233.000,- na die lunch.


Na 2 maanden had ik €499.000,- verdiend via webinars.


And this is the crazy part…


Ik heb het nu over juli 2012….


2012!


Misschien voelde het wat overdreven toen ik zei dat het “alles kan veranderen” maar dat is exact wat er voor mij is gebeurd.


Vanaf juli 2012 tot letterlijk vandaag de dag ben ik steeds meer en meer gaan inzetten op “Winstgevende Webinars”. Ik ga hier niet vertellen hoeveel ik hiermee verdien of heb verdiend maar ik overdrijf niet dat het het mijn leven en ook die van vele anderen veranderd.


Het is echt amazing.


Als je me echt goed zou kennen dan vind ik niks vetter dan mijn nieuwste technieken te delen.

Genius Network Compressed annual event 10 minute talk gif

Ik hou van marketing en ondernemen maar ik vind het ook echt fantastisch om te teachen.


Of het nou via mijn podcasts, webinars, seminars of groepscoaching is, I don’t really care. Als iets mij “te pakken” heeft dan wil ik het delen.


Toen ik achter het geven van “Winstgevende Webinars” kwam voelde dit heel erg alsof ik dit voor mezelf moest houden. Een vriend van me zei zelfs dat ‘ie me zou ontvrienden als ik deze geheimen publiekelijk zou delen, want ik zou hier mijn eigen concurrenten mee creëren en sterker maken.


Ik heb dit een jaar voor me kunnen houden en toen heb ik mijn beste klanten uitgenodigd voor een eendaagse workshop bij mij op kantoor waar ik exact zou uitleggen hoe je succesvol webinars kon inzetten. Ze betaalden allemaal €2000,- voor 1 dag en ik ging hun resultaten monitoren.

Eelco winst met webinars mastermind polaroid postkaart png

De eerste keer dat ik publiekelijk mijn geheimen deelde aan een klein groepje ondernemers.

Ik ga geen namen noemen maar dankzij deze 1e workshop zijn er al meerdere personen die meer dan een miljoen met deze techniek hebben gerealiseerd.


This works.


Het werkte niet alleen voor mij, maar ook voor de mensen die ik het leerde. En ik wilde het van de daken schreeuwen.


In April 2013 lanceerde ik mijn 1e online programma genaamd “Winst met Webinars”. Veel mensen die je voorbij ziet komen op bijvoorbeeld Facebook Ads hebben deze training gevolgd en ik verkoop dit programma al succesvol vanaf 2013, uiteraard steeds aangepast naar deze tijd. Dit programma verkoop ik nu voor €5000,-.


Ik sprak hetzelfde jaar in een volle RAI samen met Robert Kiyosaki, Les Brown en vele andere internationale topsprekers. Ik was de enige Nederlander die er sprak en toen ze mij vroegen waar ik het over ging hebben was dit uiteraard “Winstgevende Webinars”.

Banner met Kiyosaki png

Eigenlijk een grote fout van me, want de meeste mensen waren er niet klaar voor. Ze wisten niet eens wat een webinar was.


Oeps.


Anyway….Ik ging steeds meer mensen helpen via mijn “Winst met Webinars” programma en steeds meer mensen werden succesvol met het geven van webinars.


Op een gegeven moment besloot ik een driedaagse workshop te geven van €12.000 per persoon. Ook besloot ik om de klanten die al veel succes hadden behaald met webinars uit te nodigen bij mij op kantoor, waar we samen hun succesvolle webinars nog beter zouden maken.

Facebook Eelco screenshot post 12k 12000 investering winst met webinars mastermind onderdompel weekend png

We waren met z’n 8en en alle deelnemers deden al honderdduizenden euro’s met hun webinars. Inmiddels zijn ze allemaal het miljoen, of zelfs meerdere miljoenen ontstegen.

12k 12000 14520 winst met webinars mastermind luondo orders bestellingen screenshot png

Waarom vertel ik dit allemaal?


Tot voor kort was het geven van “Winstgevende Webinars” iets wat slechts een select groepje ondernemers deed. Überhaupt was het geven van webinars iets wat relatief weinig mensen deden.

Totdat er iets gebeurde wat vrijwel niemand had kunnen voorzien…

2020 is een jaar dat we waarschijnlijk nooit zullen vergeten.


Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen wat de impact van de coronacrisis op de wereld heeft gehad. Ik zal eerlijk zijn, toen de 1e golf ontstond en alles nog super onzeker en onduidelijk was zag ik het best somber in.


Ik hield rekening met meerdere “worst case scenario’s”. Ik kon sowieso voorzien dat wij ondernemers het flink te verduren zouden krijgen en dat is in heel veel gevallen helaas ook de realiteit.

Maar er is ook iets ontstaan wat misschien wel de grootste opportunity van deze tijd is en dat is exact de reden waarom ik dit vandaag aan je schrijf..

Het heeft alles te maken met webinars, en de enorm grote opportunity hiervan.


Ineens is er iets veranderd wat ik zelf ook niet had zien aankomen…


Voor Corona wist vrijwel niemand in mijn persoonlijke omgeving wat een webinar of “Zoom” was. Nu Zoomen mijn kinderen, vrouw, ouders en veel van mijn vrienden.


Sinds Corona zijn de tijden veranderd, en snel ook.


Waar webinars tot een poosje geleden nog helemaal niet “mainstream” waren, weet nu vrijwel iedereen wat het is. En weten ze het nog niet, dan gaat dit snel komen.


Dit is misschien wel de grootste opportunity voor jou en mij van deze tijd.


Iets wat voor kort geleden nog apart of gek was, wordt nu mainstream.


Je hebt nu nog de mogelijkheid om deze “wave” te gaan pakken en de aankomende periode echt goed te worden in het geven van webinars.


En simpelweg veel geld te gaan verdienen met webinars. Now is the time.


Ik weet het vrij zeker, over een jaar (of 2) kijken we terug op vandaag waar we met zekerheid kunnen zeggen dat DIT het moment is geweest dat webinars mainstream zijn geworden en de ondernemers die deze kans hebben gepakt hebben hun hele business weten te transformeren.


Ik heb er zelf honderden gegeven, mogelijk wel meer dan 1000 en ik denk serieus dat ik 1 van de beste hierin ben in de wereld. No joke.


En het bizarre is dat ik onlangs een persoonlijk record heb verbroken qua resultaten met webinars.


Yes, in “deze tijd”.


Ik ben altijd enthousiast geweest over webinars maar mijn enthousiasme is nu 100x.


Een echte ondernemer kan deze opportunity niet langer negeren.


Waar voorheen het volgen van webinars iets was wat de meeste mensen nog nooit hadden gedaan, zijn er nu weinig mensen die nog nooit op een Zoom meeting zijn geweest


Waar voorheen een relatief klein groepje ondernemers succesvol webinars inzette om hun business te laten groeien, is dit nu iets waarmee je niet achter kunt blijven.


Ik ging in 2012 van een business die was ingekakt, waar geen flow meer in zat en weinig inspiratie was naar €233.000 in 1 maand en €499.000,- in 2 maanden.


Hoe snel kan jij je business een frisse boost geven? Wat zou er mogelijk zijn als je het geven van Winstgevende Webinars zou gaan toevoegen aan je business?

Vandaag ben ik enthousiaster over webinars dan ik was in 2012. Ik heb 0 twijfel dat wanneer je de keuze maakt om Winstgevende Webinars in te gaan zetten, dat de aankomende 10 jaar heel bijzonder voor je kunnen worden.

Dit was mijn grote inzicht van afgelopen jaar:


Webinars are here to stay. En het wordt alleen maar groter. En groter. En groter.


Dit is de realiteit van vandaag:


1: Meer van je concurrenten gaan dit doen. Daar is geen enkele twijfel over. Ga je toekijken wat er gaat gebeuren of stap je zelf in de ring?


2: A wave is coming en je kunt deze nu nog pakken. Een moment als vandaag is er nog nooit eerder geweest, maar je moet nu niet slapen. Now is the time.


Misschien moet je nog beginnen en wil je binnenkort je eerste “Winstgevende Webinar” inzetten, zoals 1 van de deelnemers van “Winst met Webinars”:

107 verkopen evelien evelline ruitenberg winst met webinars email screenshot png

(Dit was haar eerste “Winstgevende Webinar” waar ze 107 x €200,- verdiende,
dat is €21.400 op 1 avond)

Of misschien heb je al ervaring maar wil je naar een andere niveau, zoals een andere deelnemer die al meer dan een jaar ervaring had met “Winst met Webinars”

Joshua webinars 200k rood omcirkeld screenshot whatsapp BLURRED png

Het maakt niet uit op welk level je nu zit. Het gaat erom dat je de keuze maakt om het spel van “Winstgevende Webinars” ook te gaan spelen.


Zoals je misschien door hebt ben ik nogal enthousiast over webinars. Webinars zijn voor mijn business een enorme versneller geweest. Het bouwen van Winstgevende Webinars heeft mij geholpen met het verkrijgen van echte vrijheid en het is 100% mijn overtuiging dit ook jou de vrijheid kan geven waarvoor je ooit ondernemer geworden bent.


Ik noem het ook wel je “Ticket to Freedom”.


Wanneer je eenmaal weet hoe je Winstgevende Webinars kunt inzetten is dat ook daadwerkelijk je “Ticket to Freedom”.


Je kunt in korte tijd enorm veel geld verdienen. Duizenden, tienduizenden of soms zelfs €100.000+ per webinar. Moet je nagaan wat dit op de lange termijn voor je kan gaan doen.


Hoe je het wendt of keert… Dit gaat dingen voor je veranderen.


En voor mij gaan er ook veel dingen veranderen.


Ik ben in 2005 begonnen met het helpen van ondernemers om succesvol te worden dankzij internet en dit is iets wat ik met veel passie en toewijding doe. Ik heb dit altijd gedaan in de Nederlandstalige markt en al jaren overweeg ik om internationaal te gaan.


Er is echter 1 belangrijk ding wanneer je internationaal wilt gaan.


Je moet écht goed zijn.


En hetgeen dat je aanbiedt moet het beste van het beste zijn.


Ik heb letterlijk meer dan een jaar van mijn tijd genomen om mezelf 100% voor te bereiden om binnenkort helemaal internationaal te gaan.


En uiteraard heb ik besloten om me volledig te richten op het onderwerp waarvan ik weet dat het de grootste opportunity is, maar waarvan ik ook weet (en misschien klinkt het wat arrogant) dat ik 1 van de beste in de wereld ben.


Ik heb het dan natuurlijk over “Webinars”.


Er zijn zat dingen die ik kan teachen maar er is geen twijfel dat ik de Webinar game op wereldniveau speel en mensen hierbij kan helpen.


Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik het ook wel spannend vind om deze “move” te gaan maken.


Mijn internationale coachingstraject over het geven van “Winstgevende Webinars” heet “Ticket to Freedom” en ik zal binnenkort beslissen wat de prijs zal worden van mijn 1e internationale programma.


Ik ben bijna ready to go maar wil eerst nog even “oefenen” op de Nederlandse markt, in de Nederlandse taal.


Voordat ik mijn “Ticket To Freedom” traject internationaal ga uitrollen ga ik dit dus eerst in het Nederlands aanbieden om te ervaren wat goed werkt en wat nog beter kan.

Daarom bied ik - nu nog tegen een symbolisch bedrag van 100 euro - het “Ticket to Freedom” traject aan. Speciaal voor mijn Nederlandse en Belgische vrienden, 100% in het Nederlands.

 • ​Overweeg je ook maar een klein beetje om ook Winstgevende Webinars in te gaan zetten voor je bedrijf?
 • ​Lijkt het je kicken om webinars te geven waar een groot gedeelte van de deelnemers bij je gaat kopen?
 • ​Wil je je onderscheiden ten opzichte van al je concurrenten door de beste webinars in je markt te geven?
 • ​Wil je misschien zelf je omzet LETTERLIJK vertienvoudigen aankomend jaar (ik heb dit al vele malen gezien bij de deelnemers van mijn programma)
 • ​Wil je de skill bezitten waarmee je tijdens 1 webinar misschien meer omzet draait dan je voorheen in een jaar zou doen?
 • ​Wil je een “behind the scenes” van me krijgen waar ik niet alleen exact onthul WAT ik doe, maar ook echt laat zien HOE ik het doe?
 • ​Zie je dat dit echt een “moment in time” is en dat je webinars niet langer meer kunt negeren?

You will love “Ticket to Freedom”. It’s the shit 😋

We beginnen dit unieke traject met de “Winst met Webinars” Masterclass en daarna geef ik 2 uitgebreide workshops waarin je gaat leren hoe ook jij écht succesvol kunt worden met het geven van “Winstgevende Webinars”.

Dit is hoe we te werk gaan tijdens het “Ticket to Freedom” programma:

De “Winst met Webinars” MasterClass (DIRECT TOEGANG)

Winst Met Webinars Mockup png

Een poosje geleden heb ik een eenmalig seminar gegeven genaamd “Leven Van Internet”.


Tijdens dit exclusieve seminar heb ik een Masterclass “Winst met Webinars” gegeven.


Tijdens deze Masterclass deel ik al die kleine dingetjes die het grote verschil maken op je webinars. Ik ben “All Out” gegaan tijdens deze MasterClass en een aantal deelnemers die ik goed ken vonden dat ik bijna “te ver” was gegaan. I didn’t hold anything back.


Je krijgt zo na aanmelding BINNEN 1 MINUUT TOEGANG tot de “Winst met Webinars” MasterClass als je je even aanmeldt via deze link.


Hier alvast een voorproefje van 1 van de tips, zodat je een beetje een beeld hebt hoe we te werk gaan tijdens deze MasterClass.

Dit is wat je gaat ontdekken tijdens de “Winst met Webinars” MasterClass:

 • ​​1 strategie die ervoor zorgde dat ik van 2 op de 100 mensen naar 40 op de 100 mensen ging die mijn programma kochten (MEGA DOORBRAAK)
 • ​Wanneer je EXACT moet starten met je webinar (en dit is NIET het tijdstip dat je hebt gecommuniceerd naar je deelnemers)
 • ​Welke vragen het beste werken in het begin van je webinar (en welke ZEKER NIET aan het einde van je webinar)
 • ​Hoe je een “buyer’s rush” kunt creëren waardoor er social proof
  is en nog meer mensen gaan kopen. De zogenaamde “flow van verkopen”
 • ​Hoeveel antwoorden je moet oplezen wanneer je een vraag stelt aan je deelnemers
 • ​De fout die vrijwel iedereen maakt wanneer ze van het “contentgedeelte” naar het “pitchgedeelte” gaan (dit gaat het zoveel makkelijker voor je maken)
 • ​Hoe je vele malen meer aan Facebook advertenties kunt uitgeven dan je concurrenten
 • ​Hoe en of je moet “stapelen” in je pitch. Wat voor bonussen je kunt geven en hoe je kortingen inzet zodat je veel meer verkopen gaat realiseren
 • ​Wat je kunt doen als je geen bonussen hebt, maar wel bonussen wilt aanbieden
 • ​Wat die ene techniek is waardoor het voor de deelnemers aan je webinar “logisch” is om gebruik te maken van je aanbod
 • ​Wat je in je startscherm moet zetten voordat je begint met je webinar
 • ​Hoe je jezelf moet introduceren en WANNEER je dit moet doen (doe dit verkeerd en je staat al 3-0 achter in het eerste gedeelte van je webinar)
 • ​Hoe je meer “full payments” kunt krijgen (als je bv met termijnbetalingen werkt)
 • ​Wat de beste vragen zijn om te beantwoorden en welke vragen je NOOIT moet beantwoorden
 • ​Of en hoe je je chat moet inrichten (privé of publiek)
 • ​De #1 reden is dat er niet wordt gekocht tijdens je pitch
 • ​Wat de “Magic Words” zijn die de lading van het kopen afhalen waardoor mensen makkelijker kopen
 • ​Welke “conversiekillers” die de lading van het kopen zwaarder maken je moet vermijden (hier gaat bijna iedereen de fout in)
 • ​Hoe je de deelnemers via de telefoon kunt opvolgen om meer sales uit je webinar te halen
 • ​Hoe een vriend van mij via 1 extra techniek van €200.000 naar €7.000.000 is gegaan binnen 1 jaar tijd
 • ​Welke teksten je op de betaalpagina moet plaatsen (en wat absoluut niet!!)

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de “Winst met Webinars” MasterClass en you will love it.


Als je ook maar 1% van plan bent om webinars te gaan inzetten kun je niet zonder deze tips.


Dit zijn geen tips die je even Googled of die ik ergens anders gratis zou vrijgeven. Dit is voor de ondernemers die in de top 1% willen komen wanneer het gaat om geven van webinars.


In totaal deel ik 32 technieken met je die allemaal gebaseerd zijn op het ondersteunen van vele ondernemers bij het runnen van webinars., Ik spreek volledig uit eigen ervaring, ik heb zelf 1000+ webinars gegeven en miljoenen euro’s aan omzet via webinars binnengehaald. Again, you will love this.


En o ja, af en toe wordt er ook gelachen tijdens dit traject 😉

Workshop #1: De Anatomie van een Winstgevend Webinar

Tijdens het “Ticket to Freedom” traject ontvang je toegang tot 2 exclusieve workshops waarin ik exact onthul hoe ook jij succesvol kunt worden met het inzetten van Winstgevende Webinars.


In "De Anatomie van een Winstgevend Webinar" laat ik je precies zien hoe ik mijn meest winstgevende webinar heb opgebouwd. Dit webinar heb ik jarenlang gegeven en heeft bizarre omzetten opgeleverd.


Ik neem je stap voor stap mee door dit webinar en laat je exact zien wat ik doe, waarom ik het doe en waarom het effectief is.


Het is de ideale start van dit programma omdat ik super diep ga op de basis-aspecten van een succesvol webinar.


Ik vertel je onder andere over:

 • Het belang van Story-Selling
 • ​Hoe je "smooth" blijft praten zonder dat het overkomt als het oplezen van een tekst
 • ​Wat ik doe met mijn slides om het engaging te houden voor deelnemers
 • ​Hoe je naadloos overgaat naar je pitch zonder "ongemakkelijk" te worden (Misschien wel het #1 probleem bij mensen die webinars geven!)
 • ​Hoe ik mijn webinars stap voor stap opbouw en tot een meesterwerk verfijn
 • ​Op welk moment in het webinar je moet aangeven dat je iets gaat verkopen

Daarnaast beantwoord ik ook vragen van aanwezigen en vertel ik je meer over wat je in de aankomende workshop nog te wachten staat.

Workshop #2: De “Winst met Webinars” Workshop

De tweede workshop heet de “Winst met Webinars” workshop. Hier gaan we echt de diepte in en geef ik een voorbeeld van hoe een winstgevend webinar er nu echt uit komt te zien. Workshop 1 = vibes, technieken en tips.

Workshop 2 = waar ik alles in de praktijk breng :-)

Dit is wat je o.a. gaat ontdekken tijdens de 2e “Winst met Webinars” workshop:

 • De 5 meest gemaakte fouten (die bijna iedereen maakt) bij het geven van webinars
 • 3 strategieën om meer verkopen te realiseren middels “Winstgevende Webinars”
 • 13 type producten die supergoed verkopen tijdens webinars
 • ​Strategieën om je business met 1000% te laten groeien
 • ​Hoe je de “amateurfase” kunt overslaan en direct een “pro” kunt worden

Naast deze strategieën onthul ik ook die kleine dingetjes die het verschil maken:

 • ​Hoe je webinars kunt doen, zonder ze zelf te geven (!)
 • ​Hoe je verschillende producten tegelijk kunt verkopen op 1 webinar
 • ​Hoe je een “SuperBonus” maakt
 • ​De beste manier om je bonussen te “stapelen”
 • ​Hoe je veel geld kunt verdienen ZONDER één euro aan advertentiekosten te spenderen
 • ​Hoe je toch veel verkopen kunt realiseren aan mensen die NOOIT een live webinar zullen volgen
 • ​Hoe je 1-op-1 sales perfect kunt combineren met webinars
 • ​Hoe je enorm veel fysieke producten kunt verkopen op webinars
 • ​Hoe je super winstgevende webinars kunt geven ZONDER dat je op dit webinar met een betaald aanbod komt!

Wat ik deel tijdens deze workshop komt 100% uit de PRAKTIJK. Je zult een zoveel betere understanding hebben over hoe je Winstgevende Webinars kunt inzetten, simpelweg omdat ik je echt laat zien hoe ik het doe.


Ik laat bijvoorbeeld een voorbeeld zien waar ik, (JA IK) voor €17.000,- aan MAKE UP (!) verkoop en voor €350.000 op 1 webinar aan… (nee, dat vertel ik hier niet :))


Je gaat deze workshop echt super vinden :)


Nogmaals, elke workshop wordt naderhand herhaald zodat je zeker weet dat je niks hoeft te missen.

Zoals ik eerder ook zei:


1: Meer van je concurrenten gaan dit doen. Daar is geen enkele twijfel over. Ga je toekijken wat er gaat gebeuren of stap je zelf in de ring?


2: A wave is coming en je kunt deze nu nog pakken. Een moment als vandaag is er nog nooit eerder geweest, maar je moet nu niet slapen. Now is the time.


Het moment dat je Winstgevende Webinars gaat inzetten is het moment dat je bedrijf voorgoed positief verandert. Dit traject is er 100% op ingericht dat ook jij succesvol Winstgevende Webinars kunt inzetten en ik kijk ernaar uit om je hierbij te ondersteunen en dat je je “Ticket to Freedom” zal verzilveren!


Meld je via deze link even aan voor dit bijzondere traject.

 • ​Overweeg je ook maar een klein beetje om ook Winstgevende Webinars in te gaan zetten voor je bedrijf?
 • ​Lijkt het je kicken om webinars te geven waar een groot gedeelte van de deelnemers bij je gaat kopen?
 • ​Wil je je onderscheiden ten opzichte van al je concurrenten door de beste webinars in je markt te geven?
 • ​Wil je misschien zelf je omzet LETTERLIJK vertienvoudigen aankomend jaar (ik heb dit al vele malen gezien bij de deelnemers van mijn programma)
 • ​Wil je de skill bezitten waarmee je tijdens 1 webinar misschien meer omzet draait dan je voorheen in een jaar zou doen?
 • ​Wil je een “behind the scenes” van me krijgen waar ik niet alleen exact onthul WAT ik doe, maar ook echt laat zien HOE ik het doe?
 • ​Zie je dat dit echt een “moment in time” is en dat je webinars niet langer meer kunt negeren?

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl