Reinvent yourself en creëer jouw nieuwe realiteit

Ik doe dingen heel anders dan de meeste ondernemers. Dat is maar goed ook. Ik zou er namelijk mega ongelukkig van worden als ik mijn leven zou inrichten als bijvoorbeeld Elon Musk… Ik zou gek worden. En hij andersom waarschijnlijk ook.

Hij heeft ooit in een interview gezegd dat hij werkweken van 120 uur maakt… Pff… Ik moet er niet aan denken.

Mijn keuzes zijn anders en schuren een beetje met het idee van “wat een ondernemer moet zijn” (en de meeste ook wel zijn)

Toen ik laatst op een verjaardag was, werd mij de vraag gesteld die elke ondernemer wel eens krijgt: “Hoe staat het met de business, een beetje druk?” Op dat moment is het voor diegene prettig als je zegt: “Ja man, super druk”. Druk zijn is voor veel mensen namelijk een bevestiging dat het “goed” gaat.

Maar als je vrijheid als belangrijke waarde hebt, waarom zou je het dan altijd druk willen hebben? Zelfs de mensen die dicht bij me staan en me goed kennen, schrikken er nog wel eens van als ik aangeef het mega rustig te hebben.

Tuurlijk zijn er ook momenten dat ik extreme focus op de groei van mijn business heb, maar we zijn geconditioneerd dat we het altijd druk horen te hebben. Maar wil ik dat altijd?

Echt niet.

Ik wil kunnen genieten van mijn gezin (met mijn zoon Otis meerappen met Jay-Z). Mijn mooiste werk kunnen maken op mijn manier. Tijd kunnen spenderen met mijn vrienden (waar dan ook in de hele wereld)… Helemaal in het moment zijn. En ondertussen een mooie business te bouwen.

En dat doe ik al jaren zo.

Ik heb een leven voor mezelf gecreëerd waarin ik kan kiezen voor datgene dat het belangrijkst voor me is en dat gun ik jou ook. Want hoe lekker zou het zijn als de groei van jouw onderneming samen kan gaan met een focus op je gezondheid, gezin, leuke dingen doen en tijd voor jezelf?

Hoe zou jouw leven eruitzien als je dat nu eens op nummer 1 zou kunnen zetten?


Waarschijnlijk zijn er op dit moment allerlei triggers die er bij je geraakt worden…

Maar er moet toch geld binnenkomen? Het hoort toch om minimaal 40 uur te werken als ondernemer? Ik ga me super erg vervelen in die tijd, ik word daar veel te onrustig van. Ik ben ondernemer, moet ik me dan wel met andere dingen bezig houden? Als ik mijn business los laat, komt het dan nog wel goed? Dat lukt mij noooooit…


Toch wil ik je uitnodigen om eens op een compleet nieuwe manier naar jouw leven te kijken.

Ik noem dat clean slate thinking.

Want uiteindelijk willen we allemaal een leven leiden op onze eigen voorwaarden. Alleen je moet wel weten hoe. Je wil je standaard verhogen en je begeven in een nieuwe realiteit. En dat is prima mogelijk.

Om daar te komen wil ik je uitnodigen om van bouwvakker naar architect te gaan. Hoe zou je willen dat jouw leven eruit ziet? Het bijzondere van het ondernemerschap is dat we dit 100% zelf kunnen inrichten.


Hoe zou dat heerlijke leven er voor jou uit zien?

🔥Als het geld binnenstroomt, op een relaxte manier

🔥Als je lifestyle 100% is hoe jij het wil en je business dit ondersteunt

🔥Als je vitaler dan ooit zou zijn, zodat je al jouw plannen uit kunt voeren

🔥Als je jouw purpose leeft en in jouw ‘zone of genius’ zit


In ‘Reinvent Yourself’ ga ik je meenemen in hoe ook jij je realiteit compleet opnieuw kunt creëren. Op een manier die voor jou werkt.

Module 1: Reinvent your Wealth

Hoe kun je op een compleet nieuwe manier naar geld kijken? Vermogen opbouwen op een relaxte manier… Het zou voor de meeste ondernemers levensveranderend zijn als ze hun maandomzet kunnen verdubbelen. Maar wat als je x5, x10 of zelf x100 kunt gaan…?

Wat zou je dan allemaal kunnen doen en wat zou je niet meer hoeven doen? Hoe lekker zou het zijn om je alleen te hoeven focussen op de dingen die in jouw zone of genius liggen. In deze module neem ik je mee hoe.

✅ Hoe je niet in dé grootste valkuil van ondernemers trapt en de inner game van geld gaat masteren

✅ Hoe je jouw prijzen kunt verhogen (en mensen het met liefde naar je overmaken)

✅ De drie simpele stappen waarmee je vandaag al kunt starten jouw vrijheidsproduct te creëren


Module 2: Reinvent your Lifestyle

Is het herkenbaar voor je dat je, net als de meeste ondernemers, jouw lifestyle aanpast aan je business? Terwijl je ondernemer bent geworden voor de vrijheid. “Oh, ik heb het wat drukker”. Dan werk ik wat harder en meer door. Dan werk ik een weekendje door. Dan neem ik wat korter of minder vakantie.

Maar hoe ziet jouw ideale leven er uit? Ga je vaak uiteten? Ga je vaak op vakantie? Spendeer je veel tijd met je familie en vrienden? In deze module neem ik je mee in het creëren van jouw droom lifestyle.

✅ Waarom veel ondernemers belanden in een cyclus van constante druk en stress (en wat jij anders kunt doen)

✅ Wat het betekent om als ondernemer te denken en hoe je dit in jouw leven toe kunt passen

​✅ De stappen waarmee jij je business naar je lifestyle kunt aanpassen in plaats van andersom

Module 3: Reinvent your Health

Hoe kun je op een volledig nieuwe manier naar jouw gezondheid, vitaliteit en energie kijken? Er is gigantisch veel informatie, maar dat kan ook verwarrend zijn. Vlees of juist vegetarisch… Veel gezonde vetten of juist helemaal geen vetten? Terug naar de basis of mogen ondersteunende shakes best?

Hoe ziet vitaliteit er voor jou uit en hoe zou het er uitzien als het fantastisch zou zijn? Met enkele kleine aanpassingen word je mega vitaal, zodat je al jouw plannen kunt uitvoeren. Energie is de ultieme flex en in deze module leer je hoe.

✅ Hoe je door minder te doen, meer kunt bereiken

✅ Waarom de meest geaccepteerde vorm van verslaving ook jou nog tegenhoudt

✅ Waarom je moet stoppen met je gedrag te willen veranderen (en wat je wel kunt doen)

Module 4: Reinvent your Purpose

Ken je van die mensen bij wie alles vanzelf lijkt te gaan? Ze lachen, zijn helemaal in het moment (en vaak met hun zielsverwanten), hebben een gigantische levenszin en ondertussen hebben ze een fantastische business. Ze leven hun purpose. Amazing. Maar waarom lukt dat jou toch niet? Is je purpose niet iets wat vanzelf hoort te gaan? In deze module ga je leren hoe je jouw purpose kunt leven.

✅ Waarom jouw purpose niet altijd is wat jij als ondernemer moet doen (en wat je wel kunt doen)

✅ Leer hoe jij jouw leven zo kunt inrichten dat je automatisch jouw purpose gaat leven

✅ Ontdek datgene waar jij elke dag vol energie voor kunt opstaan, zodat je een prachtig leven hebt


Ik gun het je om jouw standaard te verhogen. Om niet te hoeven settelen voor “oke”, maar om lekker te flowen. In 4 krachtige modules ga ik je meenemen in hoe je jouw nieuwe realiteit kunt creëren. De volgende stap zetten op jouw manier.

All the best,

Eelco