GRATIS ONLINE WORKSHOP
Ontdek De 18 Beste Verdienmodellen Op Het Internet Anno 2021
Wat is nu het "Ideale Verdienmodel"?
Hoe kan het toch dat de meeste mensen blijven worstelen om succesvol te worden dankzij internet, terwijl er een relatief klein percentage van de ondernemers echt doorbreekt?

Ik heb veel ervaring in het “Online Ondernemerschap” en er zijn natuurlijk veel dingen waar het aan kan liggen, maar er is 1 ding wat een groot verschil voor je kan maken…

Het kiezen van het juiste verdienmodel.

Aanstaande donderdag om 19.00 uur organiseer ik een gratis online workshop, genaamd “Het Ideale Verdienmodel” waarin ik de 18 beste online verdienmodellen van dit moment met je deel.

Aanmelden kan door even op de groene button te klikken.

Online Masterclass met Eelco de Boer

Sinds 2005 is het Eelco de Boer's missie om andere ondernemers te helpen om datgene terug te claimen waarvoor ze ooit ondernemer geworden zijn: VRIJHEID. Aan de hand van o.a. seminars, online programma's, workshops en coaching helpt Eelco ondernemers om succesvol te worden dankzij het internet.
Dit is wat ik o.a. zal gaan delen tijdens deze workshop:

GEHEIM #1

GEHEIM #1

Wat de 18 beste online verdienmodellen van dit moment zijn (ik geef ze een "score" voor zowel de korte- als de lange termijn, zodat je zelf de juiste keuze kunt maken)

GEHEIM #2

GEHEIM #2

Hoe een “financiële klapper” dichterbij is dan je zelf misschien denkt

GEHEIM #3

GEHEIM #3

Hoe je vrij kunt raken van “domme zorgen” (zoals irritante klanten, geldzorgen, tijdsdruk) en meer creativiteit, passie en “purpose” en kwaliteit in je leven kunt krijgen

Wat anderen zeggen over Eelco...

"De manier waarop hij zijn kennis overdraagt spreekt mij heel erg aan."

"Eelco is heel natural en relaxed."

"Het motiveert mij om actie ondernemen, groter te denken, en er gewoon weer voor te gaan!"
Opmerking: hoewel deze strategieën die ik deel tijdens deze workshop er voor veel van mijn klanten voor zorgt dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie. 

Het grootste gedeelte van de mensen die deze workshop volgt onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere facturen, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle internet business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en dit is GEEN manier om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan GEEN PLEK VOOR DEZE WORKSHOP.


Ontspannenwinnen.nl © 2021 | Alle rechten voorbehouden

Winst.nl BV, Maria Austriastraat 640, 1087 JC Amsterdam, Nederland
info@ontspannenwinnen.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.