De “Miami Business Mastermind”

Van Eelco De Boer
20, 21 & 22 September 2024
Miami Beach, Florida

Wanneer ben je voor het laatst een week uit je business gestapt om je onder te dompelen in good vibes, big thinking en gelijkgestemde ondernemers die echt op dezelfde golflengte als jij zitten?

Ondernemers die helemaal naar Miami vliegen om deel te nemen aan iets wat hun leven compleet kan gaan veranderen?

Op 20, 21 en 22 September 2024 organiseert Eelco de Boer de “Miami Mastermind”

Wat gaat er gebeuren tijdens deze unieke Miami Mastermind?

  • ​Je bent helemaal UIT je business in een inspirerende omgeving waardoor je heldere en belangrijke keuzes gaat maken die je toekomst positief zullen veranderen
  • ​Je “hangt” 3 dagen lang met Eelco en een mooie groep van toffe ondernemers waar we niet alleen business doorbraken zullen ervaren, maar ook gaan genieten van de toffe Miami vibes.
  • ​Bijzondere vriendschappen en connecties zullen ontstaan die mogelijk de rest van je leven je leven zullen verrijken
  • ​Het is leuk! Je investeert niet alleen in je persoonlijke ontwikkeling en businessgroei maar je gaat ook gewoon een hele leuke tijd hebben! Momenten en connecties die je de rest van je leven bij zullen blijven.

Is dit voor jou?

Eigenlijk is het heel erg simpel, lijkt dit je gewoon supertof en voel je dat je hierbij wilt zijn, dan is dit voor jou!

De investering voor de Miami Mastermind is 10.000 euro. Dit is inclusief eten, drinken, hapjes, drankjes,, good vibes en bijzondere verrassingen :-)

> Yes, I am in! Ik meld me aan voor eenmalig 10000 euro
> Yes, I am in! Ik spreid het liever uit over 2 maandtermijnen van 5000 euro
> Yes, I am in! Ik spreid het liever uit over 5 maandtermijnen van 2000 euro

Eigenlijk is het heel erg simpel, lijkt dit je gewoon supertof en voel je dat je hierbij wilt zijn, dan is dit voor jou!

De investering voor de Miami Mastermind is 10.000 euro. Dit is inclusief eten, drinken, hapjes, drankjes,, good vibes en bijzondere verrassingen :-)


Yes, I am in! Ik meld me aan voor eenmalig 10000 euro

Yes, I am in! Ik spreid het liever uit over 2 maandtermijnen van 5000 euro

Yes, I am in! Ik spreid het liever uit over 5 maandtermijnen van 2000 euro

Hieronder nog een aantal vragen die we regelmatig krijgen:

Wanneer raad je aan om naar Miami te komen?

Wij raden aan om zeker een aantal dagen vooraf al te landen in Miami. Er is een tijdverschil van 6 uren en het is wel zo lekker om daar alvast een beetje aan te wennen. En natuurlijk is het een goed excuus om langer te hangen in een van de tofste steden in de wereld :-) Kom je echt pas de dag vooraf binnenvliegen dan zal de relaxte sfeer en de inspirerende mensen je wel door de jetlag heentrekken ;)

Hoeveel mensen zullen deelnemen?

Het is moeilijk in te schatten maar we verwachten uiteindelijk tussen de 20 en 40 deelnemers. Dit kan natuurlijk meer of minder worden :-)

Wat is de exacte locatie van de “Miami Mastermind?”

De exacte locatie zal na aanmelding worden gedeeld met alle deelnemers. Het zal plaatsvinden in South Beach Miami!

Is de investering inclusief of exclusief vlucht / hotelovernachtingen?

De investering is exclusief vlucht en hotelovernachtingen en inclusief lunch en drinken tijdens de 3 dagen zelf. Een prima hotel op South Beach kost zo’n 250 dollar per nacht en vliegtickets zijn er vanaf zo’n 700 euro. Ga je voor businessclass vluchten en dikke hotels is het logischerwijs een stuk meer, up to you!

Wie gaan er allemaal mee?

Alleen maar leuke, inspirerende, fijne mensen die net als jij zo gek zijn om hier aan mee te doen :-)

Op welk level moet je zitten om aan deze MasterMind mee te kunnen doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze MasterMind zijn er een aantal eisen waaraan je moet voldoen: je bent relaxed, je bent een gever en geen nemer, je vindt het tof om te connecten met gelijkgestemden, je bent bereid om 10K te investeren voor een driedaagse en het lijkt je waanzinnig om hieraan deel te nemen. Voldoe je aan deze eisen dan ben je 100% welkom!

Dit wordt zo’n event dat naderhand lastig is uit te leggen aan mensen die niet hebben meegedaan.

Vind je ervaringen, bijzondere momenten en lifetime vriendschappen belangrijker dan materiële zaken dan zal deze week een week worden waar je later op terug gaat kijken en en zult inzien dat dit een week is die je nooit meer zult vergeten en je leven in de positieve zin voorgoed heeft veranderd.

Are you in?

Eelco

P.S. Hieronder een sfeerimpressie van de laatste Miami Mastermind in 2019 die samen met Dolly was georganiseerd: