Het “Leven van Internet” Seminar 10, 11 en 12 april 2024

Ontdek Hoe Je Een Bloeiend Internetbedrijf Bouwt Tijdens Het “Leven Van Internet” Seminar 10, 11 en 12 april 2024

SuperDuper Vroege Vogel Korting: NU nog €200(!) korting

Van: Eelco de Boer
Onderwerp: Leven Van Internet Seminar 10, 11 & 12 april 2024 - Van der Valk Amstel Amsterdam


Denk je dat dat mogelijk is voor je? Om te kunnen “Leven van Internet”?

Het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid en EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt, zonder meer uren erin te steken, en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor. Wat deze blauwdruk inhoudt onthul ik EXACT op 10, 11 en 12 april tijdens mijn Leven Van Internet Seminar in Amsterdam!​

Tijdens dit Seminar deel ik meer dan 200+(!) tips met je om je business naar het volgende level te laten groeien 🚀

Ik heb net al mijn presentaties afgerond voor mijn “Leven van Internet” Seminar op 10, 11 en 12 april in het Van der Valk Hotel Amstel (Amsterdam) en ik durf het bijna niet te zeggen maar…

Het zijn 204 tips geworden.

204 internet marketing tips, trucs & technieken in 3 dagen tijd.

Het is inmiddels al meer dan 20 jaar geleden begonnen met mijn eerste webwinkel. De afgelopen jaren heb ik zoveel nieuws geleerd wat ik allemaal zal onthullen tijdens het “Leven van Internet” seminar. Can’t wait.

Het “Leven Van Internet” seminar wordt gegeven in Amsterdam op 10, 11 en 12 april 2024. Op dit moment betaal je als EARLY BIRD slechts 500 euro voor een kaartje, maar liefst €200,- goedkoper dan wat je normaal gezien zou betalen!

Klik hier om je plek te reserveren

Tijdens deze 3 dagen ontdek je exact wat ervoor nodig is om de beste internet marketing strategie in je markt te hanteren. Alles komt rechtstreeks uit de praktijk en de praktische + strategische tips zullen je inspireren om maximaal te gaan winnen dankzij het internet!


Hieronder een kleine greep van wat je gaat ontdekken:

Winst met Woorden: Hoe creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar bezoekers geen nee tegen willen zeggen?

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker die geen idee heeft wie je bent op je website komt, dusdanig enthousiast raakt over je aanbod, zijn of haar pinpas + reader pakt en geld naar je bankrekening schrijft omdat je aanbod onweerstaanbaar is? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Woorden” sessie.

Winst met Webinars: Hoe geef je waardevolle webinars waar je hoge winsten mee behaalt?

Wat zijn de sleutels tot succes wanneer het gaat om het geven van “Winstgevende Webinars”? Hoe zorg je voor goedgevulde webinars waar een groot gedeelte van de deelnemers gebruik gaat maken van je aanbod, zonder dat dit op een “Amerikaanse” of “gladde” manier gaat? Dit ontdek je tijdens de “Winst met Webinars” sessie.

The Power of Pricing: Hoe hanteer je de juiste prijzen voor maximale conversies, marges + positionering?

Dit is een uitdaging voor veel ondernemers: Het toepassen van de juiste prijs. Welke “pricing” strategieën kun je het beste gaan toepassen? Dit ga je ontdekken tijdens de “Power of Pricing” sessie.

E-mail Magic: Laat je mailinglijst groeien en maximaliseer dit met “E-mail Magic”

Hoe bouw je de grootste mailinglijst in je markt en hoe zorg je ervoor dat een groot gedeelte van deze lijst klant bij je wordt, herhaalaankopen zal doen en dat je een waardevolle relatie opbouwt met je lezers... Geautomatiseerd? Dit zul je ontdekken tijdens de “E-mail Magic” sessie.

Passief Inkomen: Verhoog maandelijks je inkomsten en bouw aan je vermogen door “Passief Inkomen” strategieën te implementeren

Wat zijn de beste manier om voor de lange termijn “Passief inkomen” op te bouwen? En hoe laat je deze passieve inkomstenstromen het beste groeien? Dit zul je ontdekken tijdens de “Passief Inkomen” sessie.

Social Media Omnipresence: Hoe domineer je diverse Social Media kanalen zonder een slaaf van het internet te zijn?

Hoe krijg je een grote “following” van volgers + kopers via Social Media, hoe word je de “Meest Waardevolle Speler” in je markt en wat zijn de beste contentstrategieën om te winnen op Social Media? En op welke platformen moet je vol gaan inzetten en welke kanalen kun je gaan vergeten? Dit zul je leren tijdens de “Social Media Omnipresence” sessie.

Facebook + Instagram advertising: Hoe schaal je extreem snel je business door effectief te adverteren op Facebook + Instagram?

Wat zijn de grootste kansen + beste tips, trucs & technieken om vandaag de dag vol te kunnen adverteren? Hoe betaal je het minste en converteer je het meeste? Hoe kun je extreem snel je bedrijf opschalen met online advertising? Dit alles zul je ontdekken tijdens de “Facebook + Instagram advertising” sessie.

Outsourcing Secrets: Hoe creëer je meer rust & vrijheid door zelf steeds minder te doen door een “Virtueel Team” te bouwen?

Zit je niet te wachten op een groot personeelsbestand, kantoorruimtes of andere “oldschool” principes die eigenlijk helemaal niet meer nodig zijn vandaag de dag? In deze sessie ontdek je hoe je een compleet Virtueel Team kunt bouwen waardoor je geen touwtjes om je nek hebt, niet meer de hoofdprijs hoeft te betalen voor hulp in je internetonderneming & je zelf steeds meer tijd + vrijheid zult krijgen.

Funnel Vision: Hoe bouw je “Geautomatiseerde Verkoopmachines” met omzetverhogende funnels?

Hoe kun je ervoor zorgen dat een bezoeker op het internet door een perfect ingerichte marketingfunnel wordt geleid waardoor je automagisch een goede relatie opbouwt, hoge conversies scoort en de gemiddelde klantwaarde kunt maximaliseren? Exact dit ontdek je tijdens de “Funnel Vision” sessie.

Het Ideale Verdienmodel: vind het verdienmodel dat je maximale vrijheid + cashflow geeft.

Welke verdienmodellen werken het beste, waar is de meeste vraag naar en hoe kun je hiermee het meeste geld mee verdienen? Hoe verkoop je Online programma’s, coaching, memberships, online events en meer? Dit zul je ontdekken tijdens de sessie over “Het Ideale Verdienmodel”.

Dit alles is slechts een kleine greep uit de 3 volle dagen aan praktische tips, trucs en technieken die je kunt inzetten om zelf ook te kunnen gaan “Leven van Internet”!

Op dit moment geldt de extreme vroege vogel korting en kun je je nog aanmelden met €200 korting! Deze korting zal snel verdwijnen.

Aanmelden kan nu nog voor slechts 500 euro, inclusief lunch, hapjes en drankjes tijdens alle 3 dagen! Klik hier om je nog even aan te melden.

Een ondernemer die kan ‘Leven van Internet’, die:

- Heeft alle tijd voor de dingen die hij of zij het meest belangrijk vindt

- Heeft een business die meer oplevert dan er privé nodig is

- Slaapt rustiger

- Is meer aanwezig voor zijn of haar directe omgeving

- Is een betere vriend, zoon, dochter, papa of mama

- Is vele malen creatiever

- Heeft vele malen meer opties in het leven

- Heeft minder stress maar meer excitement in z’n leven


Dit is voor ondernemers die:

- Vrij willen zijn maar niet willen inleveren op hun ambities

- Op zoek zijn naar een ‘frisse wind’ in de business

- De transitie willen maken van ‘bouwvakker’ naar ‘architect’

- Een strategisch gameplan willen hebben voor de aankomende jaren

- Van ‘good work’ naar ‘great work’ willen gaan

- Niet met 10 of 20% willen groeien maar weten dat er 2x, 5x of misschien zelfs 10x meer groei zit in henzelf en hun business

- Willen gaan ‘Leven van Internet’

- Die van hun ‘Business hun Blessing’ willen maken

- Klaar zijn voor die volgende grootse stap in hun leven en business

Heb je zin om je 3 dagen te laten inspireren en met praktische handvatten thuis te komen om echt te gaan winnen op het internet en van 2024 misschien wel je beste jaar ooit te maken? Klik hier dan om je plek te reserveren voor “Leven Van Internet” op 10, 11 en 12 april 2024 in het Van der Valk Amstel in Amsterdam


Dit hele 3-daagse 'weekend' staat in het kader van 1 ding:

Leven Van Internet

Tijdens dit weekend deel ik meer dan 200(!!) tips, tricks en technieken rondom het bouwen van een succesvolle online business, zal ik EXACT delen hoe ik voor mezelf meerdere winstgevende bedrijven heb gecreëerd en hoe ik vele ondernemers heb ondersteund om een ‘Leven vol Leven’ te creëren en van hun ‘Business hun Blessing’ te maken.


Waarom is dit seminar bijzonder (voor me)?

De laatste keer dat ik dit seminar organiseerde is inmiddels bijna 5 jaar geleden. Het was toen echt een supervette belevenis en heb stiekem altijd gezocht naar het juiste moment om nogmaals drie dagen all in te gaan op sales, marketing en business. Can't wait!

Wat voor seminar is dit?

Mijn frustratie met de ‘seminarwereld’ is dat het je vaak even oppompt en een goed gevoel geeft, soms zelfs verwart, en dat je eigenlijk per saldo beter af zou zijn als je je niet had laten afleiden door een artiest zonder repertoire die je vanop een podium gaat vertellen hoe je alles moet doen.

Dit seminar is geen vergelijkingsmateriaal.

Ik heb de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan dit seminar, je leven voorgoed zal veranderen. Mijn doel voor jou is heel simpel: meer geld, meer passie en meer vrijheid. Tijdens dit event krijg je de handvatten om dit razendsnel te bereiken.

Klik hier en we ontmoeten elkaar op 10, 11 en 12 april 2024 in het Van der Valk Amstel Amsterdam

Waarom je hier bij wil zijn…

Je neemt 3 dagen voor jezelf en je business en je laat je lekker onderdompelen in inspiratie, strategieën, tips en toffe mensen om je heen.

Het is down to earth en super praktisch. Naderhand loop je weg met een gameplan om de aankomende periode vol aan te kunnen vallen.

Tijdens dit event ga je inzichten krijgen die je voor de rest van je leven kunt en zult gaan meenemen.

Het is leuk.

Je wordt hier gewoon een betere ondernemer door.

Je zal per direct meer vrijheid ervaren. Je business en je leven zullen naderhand niet meer op hetzelfde niveau zitten.

Klik hier om je stoel nu al te reserveren

10, 11 en 12 april 2024 - Van der Valk Amstel Amsterdam

Van 10.00 tot +/- 17.30 (houd rekening met enige uitloop)

Lekkere lunch, hapjes & drankjes zijn inbegrepen


Wat voor seminar is dit NIET?

Maak je geen zorgen. Je hoeft je buurman niet te masseren, op stoelen te dansen, vreemde mensen te knuffelen en we gaan ook geen plankjes breken of pijlen met je keel breken.

Het is gewoon leuk, zal je een goed gevoel geven, mooie momenten worden gecreëerd en er zullen bijzondere connecties worden opgedaan. En soms moet je jezelf dit soort bijzondere momenten gunnen.


Wat nou als je nu denkt dat je hier nu even te weinig tijd voor hebt?

Als je voelt dat het nu ‘net even niet uitkomt’, kom dan 100%. Je bent nu druk en misschien gespannen omdat je het simpelweg verkeerd hebt ingericht. En waarschijnlijk denk je dat het ‘later beter uitkomt’.

Als je niet 3 dagen uit je business kunt stappen om aan jezelf en je business te werken, ben je verre van vrij en moet je dit patroon doorbreken. Beste manier om dit patroon te doorbreken is simpel. Gewoon hier klikken en je commitment maken.


"Ik heb het gevoel dat ik nog niet op het level zit zoals je hierboven hebt omschreven…"

Het is mijn doel altijd om de dumbest guy in the room te zijn, wat simpelweg inhoudt dat je het meeste kunt groeien van alle aanwezigen.

Ben je een beetje onzeker, vind je het spannend of ben je bang dat je er niet thuishoort? We’ve all been there. De deelnemers van dit event zijn allemaal relaxed, leuk en hartelijk, dus no worries! Gewoon komen.


"Ik wil bevriende ondernemers meenemen zodat we samen geïnspireerd raken en samen kunnen leren. Hoe kan ik meer tickets kopen?"

Heel simpel. Nadat je op deze aanmeldlink drukt, kun je onderaan de checkout pagina de optie toevoegen om een tweede ticket aan je bestelling toe te voegen. Handig als je samen met je partner / collega / beste vriend(in) komt! Ben je van plan om met een grotere groep ondernemers te komen of wil je meerdere tickets cadeau doen, mail ons dan even op info@winst.nl met het gewenste aantal tickets + alle namen van de deelnemers, dan maken we het handmatig voor je in orde!


Krijg ik ook korting als ik meerdere tickets tegelijk bestel?


No way! Zo’n event organiseren is reteduur en die Facebook ads zijn ook niet gratis dus aan korting doe ik niet. Maar je krijgt wel direct positieve karmapunten bij Eelco. Die zijn sowieso meer waard dan welke korting dan ook ;)


Moet ik mijn eigen broodbakje meenemen?

Niet nodig! Tijdens de drie dagen gaan we lekker lunchen met z’n allen en zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Uitdrogen of verhongeren op een event van mij zal je nooit overkomen :) All inclusive!


Waarom op een woensdag, donderdag en vrijdag?

Wanneer heb jij voor het laatst 3 dagen (+1 weekend erna) volledig gefocust op jezelf en je business?

Het is dusdanig gepland dat je uit je business MOET stappen om AAN je business te gaan werken en dat je naderhand nog een lekker weekend voor jezelf hebt om alles te laten landen en je gameplan voor jezelf te verfijnen.

Je zult ervaren dat in het weekend na het seminar de meeste kwartjes voor je gaan vallen.

Zoals ik aan het begin van deze pagina met je deelde: het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid. En EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit kunnen zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt zonder meer uren erin te steken en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Tijdens dit seminar krijg je hier een blauwdruk voor. Een manier waarop je dit allemaal kunt verwezenlijken zonder dat je jezelf in de stress hoeft te jagen.

Wat ik je je gun is dat je na dit event per direct minder stress in je leven zult ervaren, meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte en je zult weer het gevoel gaan ervaren waarom je uiteindelijk ondernemer bent geworden…

Vrijheid.

Je bent tot meer in staat dan je denkt.

Het kan sneller dan je denkt.

Het is dichterbij dan je denkt.

Klik hier als ook jij wilt gaan "Leven van Internet"...

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl