BLUEPRINT: Internet Business Mastery LIVE Seminardag 5 september 2023 - Van der Valk Amstel Amsterdam

BLUEPRINT: Internet Business Mastery LIVE Seminardag 5 september 2023 - Van der Valk Amstel Amsterdam

Ontdek De Tips, Trucs & Technieken Om Een Business + Leven Voor Jezelf Te Creëren Waardoor Je ‘Voor Altijd Vrij’ Zult Zijn…

Ontdek De Tips, Trucs & Technieken Om Een Business + Leven Voor Jezelf Te Creëren Waardoor Je ‘Voor Altijd Vrij’ Zult Zijn…

Afzender: Eelco de Boer
Onderwerp: Internet Business Mastery LIVE Seminardag 5 september 2023 - Van der Valk Amstel Amsterdam

Beste lezer,

Denk je dat dat mogelijk is voor je? Voor altijd vrij zijn? En hoe bouw je een super succesvol internetbedrijf?

Door de jaren heen heb ik met duizenden ondernemers gewerkt en als ik de vraag stel waarom ze ondernemer zijn geworden is het antwoord vrijwel altijd hetzelfde…

Vrijheid.

We worden ondernemer omdat we zelf willen bepalen hoe we ons leven inrichten, nooit voor een baas willen (of kunnen) werken, ons potentieel willen vervullen en, als alles goed gaat, ook nog eens een verschil willen maken voor de mensen om ons heen.

Maar al deze dingen zullen nooit lukken wanneer je niet hebt waar je ondernemer voor bent geworden…

Vrijheid.

Veel ondernemers kampen met financiële zorgen. Voelen zich eenzaam omdat hun omgeving er niks van begrijpt. Hun grootste frustratie is dat ze weten dat er veel meer in zit, maar dat het er niet (snel genoeg) uitkomt. Ze willen dat het stroomt maar het voelt te stroperig aan.

Het kan ook anders…

Het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid en EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt, zonder meer uren erin te steken, en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor. Een manier waarop je dit allemaal kunt verwezenlijken zonder dat je jezelf in de stress hoeft te jagen. Sterker nog, na dit event zul je per direct minder stress in je leven ervaren. Meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte. Je zal weer het gevoel gaan ervaren waarvoor je uiteindelijk ondernemer bent geworden…

Vrijheid.

En dit alles kan sneller dan je denkt…

Het kan nog grootser dan je denkt…

En relaxter dan dat je nu denkt.


Als je denkt dat dit voor jou mogelijk is en je herkent je eigen ambities hieronder dan is dit event speciaal voor jou. Bekijk je dit allemaal met scepsis en ongeloof dan blijf je beter thuis en zitten we waarschijnlijk op een andere golflengte. Dit is niet voor iedereen.

Het “Internet Business Mastery” -seminar wordt gegeven in het Van der Valk Amsterdam Amstel op 5 September 2023 en op dit moment is de investering voor een Vroege Vogel-ticket slechts 222 euro.

Klik hier om je plek te reserveren

Een ondernemer die ‘Voor Altijd Vrij’ is, die:

 • Heeft alle tijd voor de dingen die hij of zij het meest belangrijk vindt
 • Heeft een business die meer oplevert dan er privé nodig is
 • Slaapt rustiger
 • Is meer aanwezig voor zijn of haar directe omgeving
 • Is een betere vriend, zoon, dochter, papa of mama
 • Is vele malen creatiever
 • Heeft vele malen meer opties in het leven
 • Heeft minder stress maar meer excitement in z’n leven

Dit is voor ondernemers die:

 • Vrij willen zijn maar niet willen inleveren op hun ambities
 • Op zoek zijn naar een ‘frisse wind’ in de business
 • De transitie willen maken van ‘bouwvakker’ naar ‘architect’
 • Een strategisch gameplan willen hebben voor de aankomende jaren
 • Van ‘good work’ naar ‘great work’ willen gaan
 • Niet met 10 of 20% willen groeien maar weten dat er 2x, 5x of misschien zelfs 10x meer groei zit in henzelf en hun business
 • Willen gaan ‘Leven van Internet’
 • Die van hun ‘Business hun Blessing’ willen maken
 • Klaar zijn voor die volgende grootse stap in hun leven en business

“Internet Business Mastery” staat in het kader van 1 ding:

Wat is de blauwdruk voor een succesvol internetbedrijf? Hoe bouw je “passief inkomen” op? Hoe verdien je “Poen met je Passie” en hoe kun ook jij gaan “Leven van Internet”?

Tijdens deze dag zal ik EXACT delen hoe ik dit voor mezelf heb gecreëerd en hoe ik vele ondernemers heb ondersteund om een ‘Leven vol Leven’ te creëren en van hun ‘Business hun Blessing’ te maken.


Waarom is dit seminar bijzonder (voor me)?


Mijn laatste ‘soloseminar’ is al bijna 4 jaar geleden. Het geven van seminars is dus niet mijn core business en ik doe dit omdat ik niet kan wachten om mijn grootste inzichten, tips, trucs & technieken van de afgelopen jaren met je te delen. Ik heb er zin in ;)


Wat voor seminar is dit?

Mijn frustratie met de ‘seminarwereld’ is dat het je vaak even oppompt en een goed gevoel geeft, soms zelfs verwart, en dat je eigenlijk per saldo beter af zou zijn als je je niet had laten afleiden door een artiest zonder repetoir die op podium je gaat vertellen hoe je alles moet doen.

Dit seminar is geen vergelijkingsmateriaal.

Ik heb de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan dit seminar, je leven voorgoed zal veranderen. Mijn doel voor jou is heel simpel: meer geld, meer passie en meer vrijheid. Tijdens dit event krijg je de handvatten om dit sneller te bereiken dan je nu misschien denkt dat mogelijk is. Zo complex is het allemaal niet.

Klik hier en we ontmoeten elkaar op 5 september 2023 in het van der Valk Amsterdam Amstel hotel.


Waarom je hier bij wil zijn…

Je neemt een volledige dag voor jezelf en je business en je laat je lekker onderdompelen in inspiratie, strategieën, tips en toffe mensen om je heen.

Het is down to earth en super praktisch. Naderhand loop je weg met een gameplan om de aankomende periode vol aan te kunnen vallen.

Tijdens dit event ga je inzichten krijgen die je voor de rest van je leven kunt en zult gaan meenemen.

Het is leuk.

Je wordt hier gewoon een betere ondernemer door.

Je zal per direct meer vrijheid ervaren. Je business en je leven zullen naderhand niet meer op hetzelfde niveau zitten.

Klik hier om je ticket met Vroege Vogel-korting te bestellen

5 September 2023 - Van der Valk Amsterdam Amstel.

Van 10.00 tot +/- 17.30 (houd rekening met enige uitloop)

Lekkere lunch, hapjes & drankjes zijn inbegrepen

Wat voor seminar is dit NIET?

Maak je geen zorgen. Je hoeft je buurman niet te masseren, op stoelen te dansen, vreemde mensen te knuffelen en we gaan ook geen plankjes breken of pijlen met je keel breken.

Het is gewoon leuk, zal je een goed gevoel geven, mooie momenten worden gecreëerd en er zullen bijzondere connecties worden opgedaan. En soms moet je jezelf dit soort bijzondere momenten gunnen.


Wat nou als je nu denkt dat je hier nu even te weinig tijd voor hebt?

Als je voelt dat het nu ‘net even niet uitkomt’, kom dan 100%. Je bent nu druk en misschien gespannen omdat je het simpelweg verkeerd hebt ingericht. En waarschijnlijk denk je dat het ‘later beter uitkomt’.

Als je niet 1 dag uit je business kunt stappen om aan jezelf en je business te werken, ben je verre van vrij en moet je dit patroon doorbreken. Beste manier om dit patroon te doorbreken is simpel. Gewoon hier klikken en je commitment maken.


Ik heb het gevoel dat ik nog niet op het level zit zoals je hierboven hebt omschreven…

Het is mijn doel altijd om de dumbest guy in the room te zijn, wat simpelweg inhoudt dat je het meeste kunt groeien van alle aanwezigen.

Ben je een beetje onzeker, vind je het spannend of ben je bang dat je er niet thuishoort? We’ve all been there. De deelnemers van dit event zijn allemaal relaxed, leuk en hartelijk, dus no worries! Gewoon komen.


Ik wil bevriende ondernemers meenemen zodat we samen geïnspireerd raken en samen kunnen leren. Hoe kan ik meer tickets kopen?

Heel simpel. Nadat je op deze aanmeldlink drukt, kun je alvast je eigen kaartje vastleggen. En je zult daar zien dat ik een speciale aanbieding heb voor het tweede ticket ;)
Van plan om met een grotere groep te komen? Stuur ons dan even een mailtje op info@winst.nl, dan helpt mijn team je verder om meerdere tickets tegelijk vast te leggen.

Krijg ik nog extra korting als ik meerdere tickets tegelijk bestel?

No way! Zo’n event organiseren is reteduur en die Facebook ads zijn ook niet gratis dus aan korting doe ik niet. Maar je krijgt wel direct positieve karmapunten bij Eelco. Die zijn sowieso meer waard dan welke korting dan ook ;)


Moet ik mijn eigen broodbakje meenemen?

Niet nodig! Tijdens deze dag gaan we lekker lunchen met z’n allen en zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Uitdrogen of verhongeren op een event van mij zal je nooit overkomen :) All inclusive!


Wanneer verdwijnt de ‘Vroege Vogel Korting?’

Deze verdwijnt wanneer wij dat bepalen, mogelijk zonder aankondiging :) Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en we schatten zelf in wanneer deze korting verdwijnt. Niet te moeilijk doen, gewoon aanmelden.

Zoals ik aan het begin van deze pagina met je deelde: het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid. En EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit kunnen zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt zonder meer uren erin te steken en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Tijdens dit seminar krijg je hier een blauwdruk voor. Een manier waarop je dit allemaal kunt verwezenlijken zonder dat je jezelf in de stress hoeft te jagen.

Wat ik je je gun is dat je na dit event per direct minder stress in je leven zult ervaren, meer overzicht, duidelijkheid, rust, ruimte en je zult weer het gevoel gaan ervaren waarom je uiteindelijk ondernemer bent geworden…

Vrijheid.

Je bent tot meer in staat dan je denkt.

Het kan sneller dan je denkt.

Het is dichterbij dan je denkt.

Klik hier als ook jij ‘Voor Altijd Vrij’ wil zijn…

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Hmm.

F$#k it. Doe maar.

Er werd mij (door hem) geadviseerd om een  webwinkel te laten maken, in plaats van een website.

Ik had er toen echt de ballen verstand van maar ik vond het goed.

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl