Inkomsten Disclaimer

Inkomsten Disclaimer Winst.nl BV.

Laatst bijgewerkt op 26 februari 2023


Je erkent en gaat akkoord dat Winst.nl B.V. (“Winst.nl”) en Eelco de Boer geen claims maakt of garanties geeft met betrekking tot hoeveel geld jij mogelijk gaat verdienen met door middel van onze ideeën, informatie, (betaalde) programma’s of strategieën. Wat we kunnen wel garanderen is dat je tevreden bent met onze training.

Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” programma’s. Waar wij wel in geloven is hard/slim werken, waarde toevoegen en andere helpen. Het is ook met deze intenties dat wij onze programma’s en trainingen hebben ontworpen.

Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. De financiële nummers die hier genoemd worden, of op een van onze andere websites of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons (zijnde Winst.nl B.V.) verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaan doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, “work ethic”, hoe dedicated je bent, je motivatie, je verlangens, je “level of luck”, je startcondities of je zakelijke kennen en kunnen. Daarom kunnen we niet garanderen dat je rijk wordt, het goed doet of dat je enige inkomsten gaat genereren.

Als je vragen hebt dan mag je deze mailen naar: info@winst.nl

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl