De huidige prijs is...

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Let this sink in:

You can have it all.


Ik ga hier, op deze pagina, iets met je delen wat uniek is. Dit is nog nooit eerder gedaan en ik heb dit nog nooit ergens gezien. Ik loop al ongeveer 13 jaar met dit idee rond en ik denk dat de tijd er nu rijp voor is.

Het is een cocktail van verschillende dingen en over een tijd doet iedereen dit, daar ben ik van overtuigd. Ik voel dat dit het marketinglandschap gaat veranderen: dit gaat een nieuwe manier van verkopen worden, waarmee je veel creatiever kunt worden en waarmee je extreme resultaten kunt gaan behalen.

Dit klopt op zoveel fronten.


Dit is echt zo’n ‘moment in time’ en mensen die hier pas later van horen, zullen flink balen. Als je doorleest, heb je een gigantisch voordeel ten opzichte van iedereen die later komt. Want ik kan je met volle overtuiging zeggen: dit is mijn allerbeste deal ever.

Maar voor ik je dat allemaal vertel, ga ik eerst even terug naar het afgelopen jaar.

Afgelopen jaar is voor mij namelijk heel bijzonder geweest. Ik ben namelijk een jaar lang gekapt met social media. Ik voelde dat ik die afstand nodig had om tot nieuwe dingen te komen.

Ik voelde dat ik weer even helemaal in the moment wilde kunnen genieten van de mooie ervaringen en mensen om me heen.

Best decision ever.
In dit afgelopen jaar ben ik geïnspireerd geraakt om een compleet nieuw traject te lanceren en het is AMAZING geworden!

Stel je voor. Je herontdekt jezelf compleet. De versie van jezelf van een poosje geleden herken je niet eens meer. Zonder erover te oordelen, kan je je niet voorstellen dat je ooit zo hebt geleefd en zo bent geweest.

De oude denk- en voelgroeven die steeds dieper werden, zijn er niet meer en er is heel veel ruimte voor nieuwe gedachtes en nieuwe gevoelens. Onaangepast, helemaal jezelf. Vrij.

Het leven ontvouwt zich voor je, op een manier die je nooit had durven te dromen. Als je dit allemaal had geweten, had je jezelf nooit geloofd.

Stel je voor dat je ongebonden in verbinding bent. Je houdt van de mensen om je heen, maar je voelt je niet afhankelijk. Je voelt alleen maar liefde, zonder naïef te zijn. Je bent echt aanwezig.

Je proeft elke hap eten, ziet de schoonheid van de natuur, voelt al je gevoelens.

Je maakt je geen zorgen. Sterker nog, je voelt een diep, diep vertrouwen. En vanuit daar ontstaan er voortdurend wonderen.

Je lacht heel veel. En hard ook.

Je hebt een ongelooflijke seksdrive. Als je over straat loopt, connect je op een andere manier met mensen. Er zit een bevrijdende spanning in je lichaam waardoor je extreem connected bent. Het is een zalig gevoel dat constant aanwezig is.

Je bent creatiever dan ooit tevoren. De ingevingen, inzichten en ideeën komen met hoge snelheid bij je binnen en je verwelkomt ze allemaal. Je vertrouwt erop dat je meest briljante ideeën blijven hangen en dat ze de koers van je leven op een fantastische manier veranderen.

Je ervaart hoe geluk ECHT voelt. Je dacht het altijd wel te voelen, maar dit heb je nog nooit meegemaakt. Je wist niet eens dat je je zo kon voelen. Je bent verwonderd.

Je hebt levenszin. Je bent niet meer bang. Je hebt je nog nooit zo zeker gevoeld.

Er komen Zielsverwanten op je pad die jou helemaal zien voor wie je bent, inclusief de grootste versie van jezelf. Door met hen te zijn, verander je. Je voelt heel veel liefde in je hart.

Je hebt geen idee wie je gaat worden, je hebt vette visioenen maar werkt nergens naartoe. Je voelt dat het klopt en dat je aan het worden bent wie je diep van binnen altijd al hebt willen zijn

Helemaal jezelf. En helemaal vrij.

Dit is waar we aan gaan werken in mijn meest epic jaartraject ooit:

100k klanten zielsverwanten logo transparant png


DISCLAIMER 1 - de onderdelen die in Immersion zitten, verkoop ik ook los (voor hele andere bedragen).

DISCLAIMER 2 - als je vandaag koopt is het vanaf vandaag één jaar geldig.

TRIGGER ALERT - voor de meeste mensen die mij kennen en volgen is het heel cool wat er gaat ontstaan. Maar er zullen ook mensen zijn voor wie dit too much is?. Het kan zijn dat dit iets triggert waar je niet gelukkig van wordt.

Laat me je even wat context geven…

Wat is de heilige graal van elke internetbusiness? Robert Cialdini onderscheidt in zijn bekende boek Influence. The Psychology of Persuasion een aantal pilaren die essentieel zijn om bij mensen binnen te komen en ze in beweging te zetten. Ik wil het hier hebben over twee belangrijke zaken: schaarste en tijdslimiet.

Met schaarste bedoel ik dat je product in beperkte mate beschikbaar is. Als ik bijvoorbeeld een Mastermind organiseer, dan is dat voor een beperkt aantal plaatsen. Een tijdslimiet wil zeggen dat je product alleen voor een beperkte tijd beschikbaar is. Als je die twee dingen combineert krijg je een licht ontvlambare cocktail.

Schaarste + tijdslimiet = 🔥

Een ander element dat goed werkt, is social proof, het fenomeen waarbij mensen de acties van anderen kopiëren om geaccepteerd gedrag te vertonen.

Schaarste + tijdslimiet + social proof = 🔥🔥🔥

Ik loop letterlijk al jarenlang rond met dit idee…

Dit is mijn beste werk ooit. Als je ook maar een klein beetje resoneert met wat ik hierboven vertelde en als je echt voelt dat je jezelf compleet wilt herontdekken, dan is dit voor jou. Als je voelt dat er een compleet frisse vrije toekomst voor je ligt en als je voelt dat er iets compleet anders voor jou in het verschiet ligt, dan is dit voor jou.

Ik zeg niet dat er iets mis is met wat je nu bent of nu doet, maar dat er een ander level van geluk voor jou is weggelegd, een ander level van vrijheid. Dat er een inkomstenniveau voor jou beschikbaar is waar je nu nog niet van durft te dromen.

Immersion is gebaseerd op het getal zeven. Als je je aanmeldt, krijg je elke zeven dagen toegang tot iets heel bijzonders. Voor jou is het immersion, omdat je je er volledig in zult storten. Voor mij is het immersion omdat ik er volledig in zal gaan en jou alles ga geven waarvan ik denk dat het belangrijk is.

Immersion is expansive. Als jij de keuze maakt om je aan te melden, zul je ervaren dat het steeds groter en vetter gaat worden.

Maar het bijzondere is dat Immersion ook steeds meer expensive wordt. Toen ik Immersion voor het eerst aanbood, deed ik dat voor de belachelijk lage prijs van 7 euro. Maar na iedere aankoop wordt de prijs automatisch met 7 euro verhoogt.

De eerste persoon betaalde dus slechts 7 euro(!) voor mijn meest epic jaartraject ooit. De tweede betaalde 14 euro. De derde persoon betaalde 21 euro. And it keeps on going.

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

Op het moment dat ik dit voor de allereerste keer deelde in een Live Zoomcall waren mensen zo enthousiast dat ze al aan het kopen waren nog voor ik de link met ze had gedeeld!

Je ziet de huidige prijs van Immersion hieronder. Ook al ben je niet meer de eerste persoon die zich aanmeldt, dit bedrag is nog steeds een complete no-brainer als je weet wat er allemaal in zit. Het slaat helemaal nergens op. Zelfs al staat de teller op duizenden euro’s, dan nog zou het een extreem goede deal zijn.

Het is een beetje alsof je tien jaar geleden bitcoins zou hebben gekocht tegen een koers van 100 euro in plaats van 1 euro. Je zou toen misschien gebaald hebben dat je er niet eerder bij was, maar je zou nu miljonair zijn.

Dit zijn berichten die ik tijdens de Launch ontving van nieuwe Immersion Deelnemers

De huidige prijs is...

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Met Immersion staat je iedere week een volledig nieuwe ervaring te wachten...

Elke week kom ik bij je met een nieuwe training, voicenote of workshop. Het wordt een super engaging periode waarin je constant aan het bijleren bent en je steeds wordt ondergedompeld in mijn wereld.

✅ Daarbovenop organiseer ik ieder kwartaal een Immersion Mastermind via Zoom waarbij je mij live al je vragen mag stellen. Ik gebruik deze sessies ook om mijn laatste inzichten met je te delen + een kijkje in mijn interne keuken te geven.

✅ Je krijgt toegang tot Live Mastery Mentoring Sessions. Deze Mentoring Sessions kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen, van webinars tot salespages. Tijdens deze sessies ga ik LIVE feedback geven op ingezonden webpages, teksten en webinars van Immersion deelnemers. Ik ga als je dat wilt op ieder klein detail zitten om jou te helpen je webinar/salespage/pitch helemaal te finetunen :-) 

Dit is iets wat ik normaal gezien voorbehoud voor privé mentoring klanten, of deelnemers aan mijn high-end live events. Speciaal voor Immersion zal ik dus meerdere van dit soort Mastery Mentoring Sessions organiseren.

✅ Ik organiseer tijdens dit jaar meerdere Live "Inner Circle" Sessions. Dit worden bijzondere Zoomsessies waar de mensen die dicht bij mij staan (team, vrienden) ook live sessies doen over hun specifieke topics waar ze de #1 in zijn.

Dit worden stuk voor stuk sessies door experts die ik enorm hoog heb zitten, over onderwerpen die mij nauw aan het hart liggen :-) Het worden enkele van de meest "persoonlijke" sessies in Immersion, juist omdat deze mensen zo belangrijk zijn voor mij.

CRAZY Bonus: Een kaartje voor Het “Voor Altijd Vrij” driedaagse seminar. Mijn beste seminar, nieuwe stijl… Dit zit er dus ook bij in! (incl lunch, hapjes, drankjes etc). Datum hiervoor wordt ook nog bekend gemaakt (waarschijnlijk Q1 of Q1 van 2024).

LIVE IN AMSTERDAM: An evening with E!  Een toffe, relaxte avond voor alle deelnemers van “IMMERSION” (Datum wordt nog bekend gemaakt)

Dit is allemaal wat er NU al bij zit...

Het bijzondere van deze gloednieuwe verkoopmethode is dat, hoe meer mensen deelnemen, hoe groter ik het kan maken. Het kan echt organisch gaan groeien, en ook voor mij wordt het steeds leuker / logischer om vette bonussen toe te voegen naarmate de groep groter word :-)


Maar er is meer...

Daarbovenop krijg je in Immersion toegang tot verschillende vette bonussen

Bonus 1: EXCLUSIEF: De opnames van mijn EENMALIGE
“Leven van Internet” seminar!

“Underpromise and Overdeliver”. Dat is exact wat ik heb gedaan tijdens dit eenmalige seminar. Je ontvangt de opnames van dit unieke seminar waar ik meer dan 200 (!) praktische tips heb gegeven over hoe ook jij succesvol kunt worden dankzij internet.

De Big Picture Blauwdruk: Hoe bouw je nu een succesvol internetbedrijf?

​​Winst met Woorden: Hoe creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar bezoekers geen nee tegen willen zeggen?

MVP & Social Media Omnipresence: Hoe domineer je diverse Social Media kanalen zonder een slaaf van het internet te zijn?

​​10 stappen naar het schrijven van een goed converterende verkooppagina.

Winst met Webinars: Hoe geef je waardevolle webinars waar je hoge winsten mee behaalt? (32 tips!)

​Virtueel Vastgoed: 16 Type online producten die goed kunnen verkopen.

​​E-Mail Magic & Funnel Vision: Laat je mailinglijst groeien en bouw “Geautomatiseerde Verkoopmachines” met omzetverhogende funnels.

​28 “Give Aways” om je mailinglijst te laten groeien.

​​De kracht van adverteren op Facebook, Instagram, Youtube & Google.

Power Of Pricing: 14 Tips Voor Betere Pricing.

En nog veel meer...

Daarnaast zul je ook exact zien hoe ik mijn seminars run en wat het businessmodel hier precies van is. Als ik ergens dankbaar voor ben is dat we dit seminar professioneel hebben laten opnemen zodat ik dit met alle deelnemers aan Immersion (jij dus!) kan delen.

Wanneer je je aanmeldt voor Immersion krijg je ook direct toegang tot de opnames van het "Leven Van Internet Seminar".

Bonus #2: Conversational Closing Masterclass

Dit is misschien wel mijn favoriete manier van sales doen.

"Closen" is de kunst van het aansturen op de verkoop. Het bouwen van de brug zodat mensen de stap zetten van luisteren naar kopen :-)

De kunst van het Closen is iets waar ik extreem geobsedeerd over ben.

Ik weet uit jarenlange ervaring als coach en mentor dat veel ondernemers heel veel dingen goed kunnen. Over het algemeen genomen kunnen ze enthousiast (eindeloos) vertellen over hun product of dienst, zijn ze mega geïnspireerd, houden ze ervan om anderen te helpen en zijn ze bereid om keihard te werken om hun doelen te bereiken.

Maar uit die ervaring weet ik ook dat er een ding is waar ondernemers vaak heel slecht in zijn...

Verkopen.


Tijdens de Conversational Closing Masterclass deel ik precies hoe ik in mijn copywriting en salespages de stap maak van inspireren, naar het effectief genereren van sales :-)

Juist de skill van Conversational Closing kan je gaan helpen om op een natuurlijke manier meer sales te gaan draaien, zonder dat je daarbij super "verkoperig" hoeft te worden (iets wat bij veel van ons tegennatuurlijk is).

Als je Immersion hebt bijgewoond heb je al een live demonstratie gezien van hoe krachtig Conversational Closing kan zijn. Tijdens deze Workshop laat ik je vervolgens "de achterkant" van deze techniek zien.

Je ontvangt GRATIS toegang tot de Conversational Closing Masterclass wanneer je je aanmeldt voor immersion.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Bonus #3: 100K Klanten Masterclass:
"Je 100K Aanbod"

Ik zat na te denken over wat de meest waardevolle (en voor mij leuke) ding is dat ik cadeau kan doen aan Immersion deelnemers.

Misschien heb je al gehoord dat ik de overtuiging heb dat als je aankomend jaar je grootste businessdoorbraken wilt krijgen, je absoluut moet overwegen om het “100K Klanten” model te gaan hanteren.

Omdat ik zo excited ben over deze Nieuwe Tijd voor coaches en (online) ondernemers, heb ik besloten om een gratis Masterclass te organiseren speciaal voor iedereen die meedoet met Immersion.

eelco dolly liberated curacao seminar podium jpeg

In deze Masterclass leg ik precies uit wat een een 100K Klanten Aanbod is en hoe jij dit kunt gaan inzetten in jouw business.

Ik voel aan alles dat we de aankomende tijd het kaf van het koren gaan scheiden in de online (coaching) markt. En ik geloof dat dit de manier is waarop jij jezelf op een waardevolle, leuke manier kunt gaan onderscheiden die tegelijkertijd ook nog eens super winstgevend is :-)

Je krijgt toegang tot de 100K Klanten Masterclass door je aan te melden via de link hieronder.

BONUS 4: Meesterlijk Productief

Wanneer we elke week gemiddeld 40 uur met ons bedrijf bezig zijn en dat het hele jaar blijven doen, dan zijn er zo’n 2000 uur die we in ons bedrijf steken.

Wanneer we deze 40 uur per week anders zouden aanpakken en “Meesterlijk Productief” zouden worden kan zo’n jaar er ineens compleet anders uit komen te zien.

Het is mijn overtuiging dat we, wanneer we rigoureus productiever zouden worden, we eenvoudig het resultaat van ons bedrijf door het dak kunnen laten gaan.

Ik heb een volledige training opgenomen vol met "onorthodoxe" tips, trucs en technieken om je te helpen zelf ook Meesterlijk Productief te worden...

sebastiaan eelco jpg


Zo leg ik onder andere uit:

✅ Hoe je het Domino Effect kunt inzetten om 10x meer werk te verrichten in minder tijd;

​​Hoe je kunt gaan omdenken van WHO naar HOW;

✅ Het belang van het vinden van A-Players;

✅ Meerdere tips om de stap te maken van "Consumeren" naar "Produceren" ​​(en hoe je hierdoor eindelijk shit gedaan krijgt!)

✅ De kracht van Thinking Time, een concept dat ik oorspronkelijk leerde van Keith Cunningham, een briljante ondernemer die ik persoonlijk kon interviewen in mijn Mancave in Amsterdam;

✅ En nog veel meer...

BONUS 5: Evening With E

Deze spreekt voor zich :-)

We gaan binnenkort met iedereen die besloten heeft om mee te doen met Immersion allemaal samen een avondje hangenvia Zoom. Ik heb geen exact plan voor wat deze sessie gaat brengen, maar ik weet wel dat het heel cool wordt!

Als jij meedoet aan Immersion ontvang je ook een uitnodiging voor deze exclusieve, live chillsessie zodra de datum vastligt.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

BONUS 6: De "Winst Met Webinars" Masterclass

Een poosje geleden heb ik een eenmalig seminar gegeven genaamd “Leven Van Internet”.

Tijdens dit exclusieve seminar heb ik een Masterclass “Winst met Webinars” gegeven.

Tijdens deze Masterclass deel ik al die kleine dingetjes die het grote verschil maken op je webinars.
Ik ben “All Out” gegaan tijdens deze MasterClass en een aantal deelnemers die ik goed ken vonden dat ik bijna “te ver” was gegaan. I didn’t hold anything back.

Je krijgt zo na aanmelding direct tot de “Winst met Webinars” MasterClass.

Hier alvast een voorproefje van 1 van de tips, zodat je een beetje een beeld hebt hoe we te werk gaan tijdens deze MasterClass.


Dit is wat je gaat ontdekken tijdens de “Winst met Webinars” MasterClass:

✅ 1 strategie die ervoor zorgde dat ik van 2 op de 100 mensen naar 40 op de 100 mensen ging die mijn programma kochten (MEGA DOORBRAAK)

​​​Wanneer je EXACT moet starten met je webinar (en dit is NIET het tijdstip dat je hebt gecommuniceerd naar je deelnemers)

✅ ​Welke vragen het beste werken in het begin van je webinar (en welke ZEKER NIET aan het einde van je webinar)

✅ Hoe je een “buyer’s rush” kunt creëren waardoor er social proof
is en nog meer mensen gaan kopen. De zogenaamde “flow van verkopen”

✅ Hoeveel antwoorden je moet oplezen wanneer je een vraag stelt aan je deelnemers

De fout die vrijwel iedereen maakt wanneer ze van het “contentgedeelte” naar het “pitchgedeelte” gaan (dit gaat het zoveel makkelijker voor je maken)

✅ Hoeveel antwoorden je moet oplezen wanneer je een vraag stelt aan je deelnemers

✅ ​Hoe je vele malen meer aan Facebook advertenties kunt uitgeven dan je concurrenten

✅ Hoe en of je moet “stapelen” in je pitch. Wat voor bonussen je kunt geven en hoe je kortingen inzet zodat je veel meer verkopen gaat realiseren

✅ ​De #1 reden is dat er niet wordt gekocht tijdens je pitch

✅ ​Hoe een vriend van mij via 1 extra techniek van €200.000 naar €7.000.000 is gegaan binnen 1 jaar tijd

Na aanmelding voor Immersion ontvang je direct toegang tot de “Winst met Webinars” MasterClass en you will love it.

Als je ook maar 1% van plan bent om webinars te gaan inzetten kun je niet zonder deze tips.

Dit zijn geen tips die je even Googled of die ik ergens anders gratis zou vrijgeven. Dit is voor de ondernemers die in de top 1% willen komen wanneer het gaat om geven van webinars.

In totaal deel ik 32 technieken met je die allemaal gebaseerd zijn op het ondersteunen van vele ondernemers bij het runnen van webinars., Ik spreek volledig uit eigen ervaring, ik heb zelf 1000+ webinars gegeven en miljoenen euro’s aan omzet via webinars binnengehaald. Again, you will love this.

En o ja, af en toe wordt er ook gelachen tijdens dit traject 😉

What's next?

De prijs van Immersion gaat met iedere sale omhoog, en op dit moment van schrijven is de investering voor IMMERSION al flink gestegen.

Misschien baal je daar best wel van. De reacties van alle eerdere aanmelders van IMMERSION waren priceless, maar er waren ook een paar mensen die baalden dat ze er niet direct vanaf het begin bij waren.

Dat ze een paar honderd euro moesten betalen ipv een paar tientjes.

Ik vertelde ze dat je het (op een bepaalde manier) kunt vergelijken met Bitcoin.

Als je nu 10 jaar terug ik de tijd kon, zou je er dan van balen dat je Bitcoin voor 100 euro kunt kopen, en niet voor 10 euro een tijdje ervoor, wetende dat het tienduizenden euro’s waard zou worden?

“IMMERSION” zal alleen nog maar hoger in prijs worden, niemand weet hoe hoog, maar er zal geen “dip” komen.

Ik weet exact wat ze gaan krijgen, en het is crazy.

Ik zal IMMERSION jarenlang blijven aanbieden en grote kans dat de investering uiteindelijk oploopt tot 10duizend(en) euro’s.

Het toffe hieraan, is dat ik dit traject steeds kan uitbreiden / aanpassen naarmate de prijs wordt verhoogd.

Deze “nieuwe manier” van verkopen maakt enorm veel creativiteit in me vrij.

We leven echt in een nieuwe tijd met onbeperkt aantal nieuwe mogelijkheden en dit voelt “expAnsive”.

En “IMMERSION” wordt dus steeds meer “expEnsive”.

Aankomende dagen en weken zal ik steeds meer vrijgeven wat er precies in zit, maar het is echt insane.

Het staat je uiteraard vrij om daarop te wachten :-)

Nog even de kat uit de boom te kijken.

Dan moet je er wel oke mee zijn dat de prijs tegen dan weer (flink!) gestegen kan zijn.

Klik hier om nu nog mee te doen met IMMERSION.

Ik kan niet wachten totdat jij deel gaat uitmaken van Immersion. Weet zeker dat je dit super waardevol gaat vinden. Dat je binnen een jaar terugkijkt, en moet lachen om hoe goedkoop de investering wel niet was voor hoe het je leven heeft veranderd✨

See you on the other side

Eelco.

Je kunt nu nog meedoen voor...

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl