LIVE EVENTS

Kom samen leren in een live setting tijdens mijn verschillende LIVE Seminars, Masterminds en Events!

LIVE EVENTS

Kom samen leren in een live setting tijdens mijn verschillende LIVE Seminars, Masterminds en Events!

Word Succesvol Dankzij Het Internet, Maak van je "Business je Blessing" & Creëer Een "Leven Vol Leven"

trainer-2 png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help jou om hetgeen terug te claimen waarvoor je ooit ondernemer bent geworden… VRIJHEID. Op deze website vind je enorm veel tools om succesvol te worden dankzij het internet, van je “Business je Blessing” te maken en een “Leven vol Leven” voor jezelf te creëren.

leads via linkedin mockup programma png

Kijk hoe ik jou kan helpen

Ik bied op dit moment meerdere online programma's en trainingen aan, gaande van ideale starterscursussen tot high-end Masterminds voor succesvolle ondernemers. Je kunt hier mijn hele aanbod checken!

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

10, 11 & 12 april 2024 - Amsterdam

Leven Van Internet Seminar

Denk je dat dat mogelijk is voor je? Om te kunnen “Leven van Internet”?

Het is mijn overtuiging dat elke ondernemer in staat is om te leven in volledige vrijheid en EXACT kan bepalen hoe zijn of haar dagen, weken, maanden of jaren eruit zien.

Dat je veel meer geld kunt verdienen dan je zelf nodig hebt, zonder meer uren erin te steken, en dat je op termijn letterlijk kunt werken zonder dat er ook maar iets in je agenda staat, dat je geen enkele ongewenste verplichting meer hebt.

Het is heel simpel, hier is een blauwdruk voor. Wat deze blauwdruk inhoudt onthul ik EXACT op 10, 11 en 12 april tijdens mijn Leven Van Internet Seminar in Amsterdam!​

LIVE Mastermind

Miami Mastermind

Wanneer ben je voor het laatst een week uit je business gestapt om je onder te dompelen in good vibes, big thinking en gelijkgestemde ondernemers die echt op dezelfde golflengte als jij zitten?

Ondernemers die helemaal naar Miami vliegen om deel te nemen aan iets wat hun leven compleet kan gaan veranderen?

Op 20, 21 en 22 September 2024 organiseer ik de “Miami Mastermind”

Wat daar precies gaat gebeuren, ontdek je via de link hieronder.

Gamechangers Logo v2 png
eelco focus bureau nerd bijgesneden png

Meld je hier aan voor mijn mailinglist

Ik stuur je dan regelmatige mailtjes met mijn nieuwste inzichten, doordenkers, offers en ideeën. Geen spam, enkel waarde :)

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl