Kom een dag samen "hangen" in Amsterdam met mij en een groep inspirerende, highlevel ondernemers

Van: Eelco de Boer
Waar: Amsterdam
Wanneer: 7 november 2023, (10.00 - 17.00)


Een poos geleden maakte ik voor mezelf best wel een radicale beslissing...

Ik besloot om volledig met social media te kappen, en me veel meer "terug te trekken" uit de wereld van online guru's en coaches. 

Businesswise bleef ik wel gewoon m'n ding doen, maar dan veel meer vanuit de luwte, waar ik op een relaxte manier kon werken met mijn beste klanten.

Ik had even genoeg van het constant "aan zijn" dat deel uitmaakt van de online marketingwereld. Ik had er ook net een aantal (super vette!) live seminars opzitten, en voelde dat het tijd was om terug in monnik modus te kruipen :-)

Sinds een paar maanden voelde ik aan alles dat ik weer terug MOEST komen.
better than ever

Voelt alsof ik helemaal opnieuw kan beginnen, met frisse ideeën gekoppeld aan jarenlange ervaring. Enorm bevrijdend en de vetste dingen vloeien hier uit voort.

Ik vind het in mijn huidige fase juist vet om live interactie op te zoeken met andere inspirerende ondernemers. Daarom ben ik de afgelopen maanden meer actief geweest met live events dan waarschijnlijk de afgelopen 10 jaar bij elkaar opgeteld ;-)

In september organiseerde ik Internet Business Mastery LIVE. Hier deelde ik een hele dag lang mijn beste inzichten, tips, tricks & technieken die ik op dagelijkse basis toepas om mijn online business te laten groeien (en online $$$ te verdienen)

Minder dan een maand later kwamen we met een mooie groep ondernemers bij elkaar voor Droombedrijf LIVE, een dag waar we heel relaxed gingen werken aan datgene waar we allemaal ondernemer voor zijn geworden: een bedrijf dat ons VRIJHEID geeft, in plaats van stress, zorgen en drukte.

In de tussentijd startte ik met een exclusieve high-end community genaamd de Latverhogers. We komen een aantal weekends per jaar bij elkaar in Amsterdam of andere vette locaties om elkaar te inspireren, kennis te delen, via sprints onze commitments en dromen waar te maken en natuurlijk ook gewoon lekker te "hangen".  

Ik word helemaal enthousiast van het vooruitzicht om weer op persoonlijk level te connecten met inspirerende ondernemers. Dus ik ben enorm excited om je op 7 november uit te nodigen voor...

E.

That's it. Een dag hangen met mij, in Amsterdam. 10 tot 5. Niets meer, niets minder :-)

Op moment van schrijven heb ik nog totaal geen plan van wat ik die dag precies ga delen. Mijn insteek is om een groep toffe entrepreneurs bij elkaar te brengen die het tof vinden om die dag zelf aan te voelen waar ze nood aan hebben en waar ik mee kan helpen. Als jij iemand bent die van strakke dagplanningen en rigide structuren houdt, is dit misschien NIET het event voor jou!

Wanneer ik met de Latverhogers samen kom voor een middag, of een weekend, dan hebben we misschien wel enkele ideeën over wat we gaan bespreken, maar 100% van de tijd komt er ook iets uit dat niemand vantevoren had kunnen verwachten: The reason why you think you're here is not the reason why you're here.

Heb je vragen over hoe je je online webinars kunt verbeteren?
I got you.

Wil je weten hoe ik van plan ben de aankomende jaren op social media te gaan domineren? I'll tell you all about it.

Worstel je met het vinden van de juiste balans tussen je business en je familie/vrienden? Ik ken je pijn, en ik ben er om je te helpen.

Ben je zoekende naar hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten om een online business te starten en te gaan "leven van het internet"? Ik help ondernemers al jaren om hun eigen Vrijheidsproducten te bouwen en "Poen met je Passie" te gaan creëren.

Heb je vragen over hoe je je online webinars kunt verbeteren?
I got you.

✔ Wil je weten hoe ik van plan ben de aankomende jaren op social media te gaan domineren? I'll tell you all about it.

Worstel je met het vinden van de juiste balans tussen je business en je familie/vrienden?
Ik ken je pijn, en ik ben er om je te helpen.

✔ Ben je zoekende naar hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten om een online business te starten en te gaan "leven van het internet"?
Ik help ondernemers al jaren om hun eigen Vrijheidsproducten te bouwen en "Poen met je Passie" te gaan creëren.

Ik kijk er naar uit om je op 7 november in Amsterdam te zien. Ben mega geïnspireerd en gevoed door de afgelopen periode, en lijkt me heel tof om dat met jou te mogen delen.

Je kunt je kaartje hier kopen. Voor 222 euro mag je de hele dag komen chillen. Uiteraard inclusief drankjes en hapjes, je zult nooit honger lijden om mijn events ;-) 

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl