Clarity Call

Praten met iemand die jouw business echt begrijpt

Clarity Call

Praten met iemand die jouw business echt begrijpt

Word Succesvol Dankzij Het Internet, Maak van je "Business je Blessing" & Creëer Een "Leven Vol Leven"

trainer-2 png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help jou om hetgeen terug te claimen waarvoor je ooit ondernemer bent geworden… VRIJHEID. Op deze website vind je enorm veel tools om succesvol te worden dankzij het internet, van je “Business je Blessing” te maken en een “Leven vol Leven” voor jezelf te creëren.

leads via linkedin mockup programma png

Kijk hoe ik jou kan helpen

Ik bied op dit moment meerdere online programma's en trainingen aan, gaande van ideale starterscursussen tot high-end Masterminds voor succesvolle ondernemers. Je kunt hier mijn hele aanbod checken!

Clarity.

Lijkt het je leuk om eens 1-op-1 te brainstormen over je business?

Wat is de laatste keer dat je dit echt gedaan hebt, toegewijd aan jou en je business?

Wij voeren 'Clarity Calls' met ondernemers die stappen willen zetten om succesvol te worden dankzij het internet en een “Leven vol Leven” willen creëren.

Volledig vrijblijvend en een mooie opportunity om te sparren met iemand die "op jouw level zit", begrijpt wat het is om ondernemer te zijn en ervaring heeft met alles waar jij tegenaan loopt.

Gamechangers Logo v2 png

Waarschijnlijk was je, toen je pas ondernemer werd, super gemotiveerd om echt volop te gaan knallen.

Je leven in te richten op de manier die jij wilde.

Eindelijk jezelf datgene te gunnen waar je al je hele leven naar op zoek was: Vrijheid.

En toch...

​Af en toe komen er dingen op ons pad.

​Lopen de zaken even net niet zoals we verwacht hadden.

​Raken we verstrikt in onze volle agenda's en de honderden dingetjes die we op een dag moeten doen.

Kakken we een klein beetje in...

​Benutten we niet langer ons volledige potentieel.

Misschien is dat bij jou ook het geval, of misschien heeft de inspiratie die je een poos geleden nog voelde plaats geruimd voor de waan van de dag.​

Wat als ik je vertelde dat er meer voor jou beschikbaar is? 

Dat datgene wat jou op dit moment te doen staat, zo simpel kan zijn als een uur de tijd nemen om samen met ons weer echt over je business te gaan nadenken.

Wat je grootste dromen zijn.

Hoe 'succesvol zijn' er voor jou uitziet.

Wat dit voor je zou betekenen...


Mocht jij die persoon zijn die serieus van plan is om dankzij het internet echt succes te gaan behalen dan ben jij waarschijnlijk de persoon waar wij mee willen werken (en dan zijn wij absoluut de juiste partij om mee te werken).

Om te kijken of wij je echt verder kunnen helpen gaan we aankomende periode een aantal mensen bellen om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen en dit gaan we doen middels 1 telefoongesprek.

Zoals je begrijpt is dit niet echt "schaalbaar", want er is niets "geautomatiseerd" aan zo'n gesprek dus we kunnen niet honderden mensen aan, maar ik denk wel dat we zulke aantallen binnen gaan krijgen op basis van deze uitnodiging, dus er zijn een paar "regels" als je hiervoor in aanmerking wilt komen.

1: Vul dit formulier zo eerlijk mogelijk in. Alleen wanneer je dit formulier invult kunnen we je bellen.

2: Geef aan welke dagen en tijdstippen jouw wekelijks goed uitkomen voor een gesprek dat ongeveer een uur zal duren. Zoals ik al aangaf hebben we niet super veel ruimte en weet ik dus ook niet hoe snel we contact met jou zullen kunnen opnemen.

3: Zorg dat je, zodra de afspraak bevestigd wordt, ook effectief beschikbaar bent voor het gesprek, of laat het ons vooraf even weten als het toch verzet moet worden. Zo boeken wij onze agenda niet nodeloos vol met geannuleerde afspraken :)

Zodra je dit hebt gedaan iemand uit mijn team contact met je opnemen om de definitieve afspraak in te plannen. Het gesprek zelf gaat door met mij, of iemand uit mijn team als ik zelf niet beschikbaar ben.

Weet niet hoe lang dit aanbod beschikbaar zal blijven. Ik raad je aan om niet te lang te wachten en het formulier alvast even in te vullen.

💪❤️🙏
Eelco

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl