Afzender: Eelco de Boer
Onderwerp: Hoe Kun Je Vanaf Nu Je Daadwerkelijke Potentieel Gaan Benutten?

Afzender: Eelco de Boer

Onderwerp: Hoe Kun Je Vanaf Nu Je Daadwerkelijke Potentieel Gaan Benutten?

Tijdens een call voor de Latverhogers van Kevin Donahue, een bevriende ondernemer die ik op Sir Richard Branson's privé eiland ontmoette, hadden we het over wat de beste manier is om te connecten met echte gelijkgestemden.

Mensen die verder dan jij zijn, en van wie je kunt leren en… Hoe je bevriend met ze raakt en het is eigenlijk heel erg simpel.

Je moet dichterbij ze komen. En hoe je dat doet is eigenlijk ook heel erg simpel, maar veel mensen willen dit niet zien, of kunnen dit niet.

Zoals Kevin het zo simpel zei in zijn sessie…

“You just have to cut a big cheque”, oftewel je moet bereid zijn om te investeren om closer te raken met degene met wie je daadwerkelijk wil connecten.

Kevin Donahue aan het spreken, exclusief voor de Latverhogers

Kevin Donahue aan het spreken, exclusief voor de Latverhogers

Veel van mijn vrienden heb ik ontmoet omdat ik bereid was om een significante investering te doen. Of rechtstreeks aan hun, of indirect, zodat ik in de juiste omgeving kwam.

Daarnaast zijn een aantal van mijn beste vrienden gek genoeg in mijn leven gekomen omdat ze bereid waren om een “big cheque” aan mij te schrijven voor bijvoorbeeld mentoring, of deelnemen aan 1 van mijn masterminds.

Ik ga je vandaag niet vragen om (echt) een “big cheque” te schrijven, maar ik geef je wel de mogelijkheid om echt met mij te connecten tijdens een 1 op 1 mentoring sessie, met mij persoonlijk genaamd de “Big Vision + Purpose” sessie (+- 1,5 uur, houd rekening met uitloop)

Wat we hier gaan doen is samen onderzoeken wat jou echt te doen staat. Wat jouw big picture is en hoe je vanaf nu je daadwerkelijke potentieel kunt benutten.

Als je eenmaal je “purpose” duidelijk hebt en je weet exact wat je te doen staat, verandert alles voor je.

Als je de keuze maakt om je aan te melden voor een “Big Vision + Purpose” sessie, dan kun je de keuze maken uit 2 opties:


Optie 1: De 1 op 1 “Big Vision + Purpose” sessie Via Zoom (1111 euro)

Optie 2: De 1 op 1 “Big Vision + Purpose” sessie… Bij mij thuis! (3333 euro) op 1 van de meest bijzondere plekken van Amsterdam :)


Een goede mentor ziet de grotere, echte versie van jezelf, en geeft je vervolgens de exacte volgende stappen die ervoor zorgen dat je succesvol raakt.

Ik zie je. En ik zie wat er beschikbaar voor je is.

Mijn normale tarieven liggen normaliter vele malen hoger. Mijn priveklanten investeren €100k+.

1111 euro (of 3333 euro) is een totale no brainer voor de juiste ondernemer.

Klik hier om je aan te melden voor onze 1 op 1 "Big Vision + Purpose" Sessie via Zoom of bij mij thuis!

Dit aanbod is gelimiteerd tot max 1 sessie per persoon. Vorige week was er iemand die er direct meerdere tegelijk kocht. Slim :) (maar niet de bedoeling!)

Eelco