“Struggle, Zorgen & Stagnatie Versus Money, Magic & Manifestatie… Wat Is Het Grote Verschil?”

Afzender: Dolly Heuveling van Beek & Eelco de Boer

Het is nu alweer een tijdje geleden dat wij met z’n tweeën een gesprek voerde dat de koers van onze carrière, maar ook de koers van ons leven COMPLEET heeft veranderd. We zaten samen in de Pullitzer’s bar en we hadden het over een gezamenlijke klant van ons die echt next level aan het knallen was.

100k klanten zielsverwanten logo transparant png

Ze had een CASH maand gehad van meer dan €83.000 terwijl ze een paar maanden ervoor nog moeite had om haar rekeningen te betalen en haar leven zag er COMPLEET ANDERS uit (wat niet alleen door het geld kwam). Echt dag en nacht.

Vervolgens hadden we het over een andere “speler” in diezelfde markt die het eigenlijk beter voor elkaar had en MEER deed dan onze klant, en ook nog een stuk meer ervaring had. En zij had het zwaar. Alsof alle energie uit haar en haar business was getrokken. Ze was aan het worstelen en alles leek erop dat het alleen maar moeilijker zou worden…

2 personen in exact dezelfde markt en vrijwel een identieke situatie: De een heeft moeite om rond te komen terwijl de andere afgelopen maand €83.000,- CASH binnen heeft gekregen, MINDER werkt en knettergelukkig is…

Wat is het precieze verschil?

Good thing you’re asking…

Vandaag onthullen we wat het grote verschil is, en voor jou mogelijk de sleutel is tot misschien wel het uit laten komen van je wildste dromen…

Misschien zie je ze wel voorbij komen op Instagram, de coaches die wel ECHT succesvol zijn en het goed lijkt te gaan. Je ziet ze lekker hun ding doen, het komt allemaal niet al te professioneel over en inhoudelijk vraag je je af of het eigenlijk wel goed is wat ze aanbieden, maar ze doen 1 ding compleet anders dan jij, en de rest van de markt.

Ze verdienen veel geld. Heel veel geld en iedereen weet het. En je ziet dat ze er ook nog eens lekker van genieten en het er flink van nemen. Het lijkt niet op te kunnen….

Je ziet ze lekker op hun tripjes, gaan lekker uit eten, dragen bijna altijd nieuwe kleding en het geld lijkt maar binnen te blijven komen. Je vraagt jezelf constant af waarom je ze wil blijven volgen maar je blijft het checken. Ze zien er gelukkig uit en ze laten het zien ook.

Om vervolgens ook nog een Insta story voorbij te zien komen dat ze net een investering in zichzelf hebben gedaan van 100K bij een topmentor.

HOE DAN??

Het lijkt wel of het alleen maar beter en beter en beter met ze gaat. All the fvcking time. Het is inspirerend maar bijna een beetje frustrerend.

Wat doen zij nou echt anders? Hetgeen ze aanbieden en de vormen die ze daarbij gebruiken lijkt zoveel op wat jij misschien doet, alleen hun inkomen en daarmee hun lifestyle ziet er compleet anders uit.

Op deze pagina ontdek je wat het verschil is. Het is een klein ding, dat weer een groot ding is. Het kan alles namelijk voor je veranderen. ALLES. Niet een beetje verbeteren, maar COMPLEET VERANDEREN. Maar dan moet je er wel voor openstaan…


Het is natuurlijk een klein beetje generaliseren, maar de kans is aanwezig dat je niet helemaal blij bent met hoe het geld bij je “stroomt”. Het komt niet makkelijk binnen, klanten sluiten zich niet makkelijk aan en je zit veel in je hoofd, na te denken over hoe je het allemaal moet hebben en wat er nou voor nodig is om het echt lekker te laten gaan.

Je weet gewoon dat er meer beschikbaar voor je is maar je zit nog lang niet op het level waarvan je weet dat het beschikbaar is, al helemaal als je al die succesvoorbeelden online voorbij ziet komen.

Misschien heb je al veel geprobeerd. Je hebt coachingtrajecten gevolgd, boeken gelezen, programma’s gevolgd, 1 op 1 coaching ontvangen en er alles gedaan om je “blokkades” op te lossen zodat het weer meer mag stromen. Je hebt er hard aan gewerkt, het heeft misschien wel wat geholpen, maar het heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. En zeker niet die transformatie waar je eigenlijk altijd op hoopt.

Misschien denk je dat je niet knap genoeg bent. Of succesvol genoeg. Misschien vind je je huidige situatie te saai en denk je dat dit niet aantrekkelijk genoeg is om veel “aan te trekken”.

Misschien denk je dat je teveel tijd aan je kids kwijt bent of denk je dat je te moe bent om dit allemaal te realiseren. Misschien geloof je al in “overvloed” en heeft het wel gewerkt… Maar niet echt. Of dat je niet gedisciplineerd genoeg bent.


Misschien denk je dat je niche niet helemaal klopt of ben je geen businesscoach. Misschien ben je al bezig geweest om je “moneyblocks” te verwijderen. Of misschien denk je dat je te weinig volgers hebt, of technisch een beetje achterloopt.

Of misschien heb je de overtuiging dat het volgende ervoor gaat zorgen dat je die grote “jump” gaat maken, die “Quantum Leap”

❌ Dat je harder moet gaan werken

❌ Je meer volgers moet gaan krijgen

❌ Veel stories moet gaan plaatsen

❌ Een succesvolle funnel moet gaan maken

❌ Een periodieke podcast nodig hebt

❌ Een nieuw webinar moet lanceren

❌ Beter moet worden in 1 op 1 sales en "closen"

❌ Jezelf moet gaan laten interviewen op podcasts

❌ Veel moet adverteren op Facebook of Youtube

❌ Een challenge uitdenken waar je veel deelnemers voor gaat krijgen

Well good luck with that…

Je kunt letterlijk alle bovenstaande dingen “fixen”, vervolgens maanden of jaren verder zijn en in exact dezelfde situatie blijven zitten. Of misschien een klein beetje verbetering. Eigenlijk niet de moeite waard.

Maar wat nou als het COMPLEET anders kan… En dat dit gewoon voor jou beschikbaar is? Sneller, makkelijker en grootser dan je nu misschien denkt?

Q: Sta je open voor een doorbraak?

Maar dan ook echt?

Wat nou als je van het 1 op andere moment ineens in een compleet nieuwe realiteit kan zitten? LETTERLIJK van het 1 op andere moment? Alsof er een knop bij je omgaat?

Met het risico dat het “too good to be true” klinkt, maar als je echt in mogelijkheden zou denken, zou het volgende dan beschikbaar voor je zijn, ja of nee?

✅ Je lanceert iets (anything) en het wordt makkelijk gekocht, veel gekocht en het blijft altijd doorverkopen. Passieve inkomsten on steroids.

✅ Er komt DAGELIJKS geld binnen en het houdt niet op. Nooit meer. Het wordt alleen maar meer.

✅ Het is eigenlijk allemaal makkelijk voor je. Het zware is er helemaal af. Je raakt weer (ver)licht. Life is easy.

Je zit EXTREEM lekker in je vel. Je straalt ervan, zo lekker gaat het. Je omgeving kijkt je gek aan. Wat is er met je gebeurd?

✅ Je prijzen worden steeds hoger, en steeds meer mensen kopen het steeds makkelijker. Er komen steeds grotere bedragen op je bankrekening erbij.

Alles gaat up, up, up. Kan het alleen maar beter voor je worden? All the fucking time?

Sta je het jezelf toe om “quantum leaps” te maken?

Het idee dat je over 2 maanden meer geld hebt verdiend dan afgelopen jaar? Het idee dat je in de aankomende 12 maanden meer CASH verdient dan de afgelopen 5 jaar? Het idee dat je volgend jaar misschien wel financieel vrij bent… VOOR ALTIJD?

Dat je levensenergie weer helemaal begint te stromen? Dat je letterlijk weer wakkerder wordt. Dat je in 1 klap de zorgen die je nu misschien nog hebt compleet overstijgt? Voelen alsof die in een vorig leven behoren?

Dat je weer lekker gaat “aanstaan”, zonder dat je “hoog in je energie” zit. Je hebt de master / queen like focus en jij ownt je kingdom. Je voelt een kracht die je lang niet hebt gevoeld. Misschien nog nooit eerder zo hebt gevoeld.

Je maakt ineens compleet andere keuzes. En je vindt ze niet eens spannend. Het is gewoon een identiteit shift waardoor alles ineens alles voor je is.

Geloof je erin dat dit beschikbaar is?

Geloof je erin dat dit voor jou beschikbaar is?

Gun je dit jezelf?

Dit is de realiteit:

Het is beschikbaar.

Je komt ineens in een andere realiteit. Waarbij je voorheen een beetje verwonderd zat te kijken naar mensen bij wie dit makkelijk gaat, is het kwartje gevallen voor jou en is dit ineens makkelijk voor je.

En het is lifechanging.

Het is heel duidelijk. Wil je heel veel geld verdienen. Dat dit makkelijker voor je gaat dan ooit tevoren en ben je klaar voor iets compleet nieuws? Dit is 100% beschikbaar voor je is, je mist gewoon 1 ding…

"JUICE"

Yes, JUICE.

Als je JUICE hebt, wordt geld ineens makkelijk voor je. En leuk. Moeiteloos ga je ineens veel geld verdienen, klanten betalen makkelijk hogere prijzen, kopen meer bij je en geven je meer geld.

Als je JUICE hebt voel je je weer licht en transformeert je carrière. Het wordt makkelijker dan ooit tevoren, en leuker dan ooit tevoren. Je bankrekening blijft groeien terwijl jij er lekker licht instaat, weer lekker creatief wordt en jezelf steeds minder aanpast. Je verdient meer geld, terwijl je steeds dichter bij jezelf komt te staan. Het is magic.

Bij deze introduceren we ons programma over… GELD!

100k klanten testimonial compilatie met rode cirkel gedraaid png

Het vereist dat je open staat voor iets compleet nieuws. Niet een verbetering van je huidige situatie, maar iets compleet nieuws. Het vereist dat je ervoor open staat om je huidige “manier” los te laten en je onder te dompelen in onze realiteit, wat voor jou een compleet nieuwe realiteit kan zijn.

JUICE = 100% online. En je krijgt een jaar lang toegang.

Als je je zo aanmeldt voor JUICE ontvang je de opnames van de 11 sessies die we LIVE hebben gegeven en wat het “JUICE” programma is geworden. Voor de deelname aan JUICE en de “JUICE BIG MONEY MASTERMIND” betaalde de deelnemers €5000,-. Jij ontvangt zo de toegang tot deze opnames!

(De opnames zijn niet perfect en heel erg relaxed, als je op zoek bent naar het meest perfecte, strakke programma, dan is JUICE misschien niet voor jou :))

We hebben besloten om op dit moment “JUICE” betaalbaar te maken voor iedereen die de gewaagde stap in het onbekende willen maken en daarom is de investering voor JUICE het symbolische, eenmalige bedrag van 333 euro.

Als je verlangt naar het volgende, dan kan JUICE alles voor je veranderen…

✅ Geld gaat makkelijk voor je worden. Het komt makkelijk op je pad.

✅ Geld blijft komen, in steeds grotere getallen. Je bankrekening wordt een source of joy voor je.

✅ Je geniet van geld en de verandering in lifestyle voor je. Je gaat dingen doen waarvan je voorheen dacht dat ze niet voor jou waren, of bij jou pasten

✅ Je voelt je helemaal vrij. Vrij om te doen en laten wat je wil. Je hebt een nieuwe levensenergie die je niet kunt uitleggen aan mensen die niet JUICE hebben. 

✅ Je hebt meer lucht. En je bent opgelucht. Je hoeft je geen zorgen meer te maken. Alles is goed. Je kunt weer ademen, en je voelt een levensenergie die je lang niet hebt gevoeld.

En je voelt misschien… Jezelf weer? Wie je daadwerkelijk bent? Volledig vrij. Jij. JIJ

You got the JUICE!

Krijg JUICE door op deze link te klikken

Dus ja, je moet een klein beetje anders zijn als je de keuze maakt om te investeren in JUICE. Er zijn bepaalde eigenschappen die ervoor nodig zijn om JUICE te hebben die veel mensen niet hebben, en daardoor nooit JUICE krijgen. En dus ook nooit de keuze zullen maken voor JUICE.

Mensen die JUICE hebben die kijken anders naar de wereld:

✅ Voor mensen met JUICE is het hele leven eigenlijk gratis. Het maakt niet uit wat je wil doen of hebben, je kunt het gewoon betalen dus het voelt als gratis. En dat voelt eigenlijk als no big deal.

✅ Wanneer je je aangetrokken voelt tot een coach of mentor en wil al zijn of haar programma’s kopen, inclusief 1 op 1 ondersteuning, dan doe je dat gewoon, omdat het klopt. En vanuit daar groei je weer verder. It makes sense. You just go all the way up.

✅ Omdat je meer dan voldoende geld hebt en altijd zult blijven krijgen, is tijd ineens belangrijk en ga je veel meer voor de MAGIC in life. Je maakt geen keuzes meer om het geld, maar om de tijd. Je hoeft nooit meer je kostbare tijd in te leveren omdat geld te belangrijk is.

✅ Je gaat echt inspirerend worden. Omdat je helemaal vrij bent van domme zorgen en de levensenergie door je aderen stroomt gaan mensen anders naar je kijken. Je wordt echt anders. Je gaat mensen op een compleet ander level inspireren waardoor je impact weer veel groter wordt en… Je weer exponentieel meer geld gaat verdienen.

DIT IS VOOR JE ALS JE:

🌟 Als je jezelf alles gunt. Of in ieder geval jezelf alles wil gunnen, en daarin wil groeien

🌟 Je echt je eigen leven wil gaan leiden. Niet meer aanpassen naar de massa, maar je eigen unieke leven wil leiden

🌟 Anders voelt dan anderen. Dat je weet dat zoals nu alles georganiseerd is niet echt voor jou is. Je voelt je de vreemde eend in de bijt, en dat mag vanaf nu voor je gaan werken. Er is iets compleet anders beschikbaar voor je en dat weet je.

🌟 Klaar bent voor meer excitement in je leven. Niet zozeer meer stress, maar juist die spanning waar je bloed sneller van gaat stromen en je niet kan wachten om je beste vriendin te bellen om te vertellen wat je nou weer hebt meegemaakt.

🌟 Je hebt weer zin in succes. Gewoon lekker winnen. Yes, je bent goed genoeg maar je hebt zoveel zin om lekker door te groeien op alle fronten, op een toffe manier.

Sessie #1: NAAM 

Ik wil dit op termijn (ook internationaal) gaan aanbieden voor €25.000,-. En ik geloof 100% dat dit een eerlijke prijs is voor wat je gaat leren.

Dit is echt een moment in time. Enjoy!

❤️✨ Dolly & Eelco

Opmerking: Hoewel alles wat ik deel tijdens mijn programma's, content, trainingen en webinars er voor veel van mijn klanten voor zorgen dat ze hun business kunnen laten groeien via het internet, is dit natuurlijk GEEN garantie.

Het grootste gedeelte van de mensen die mijn programma's volgen onderneemt naderhand geen actie en krijgt daarom geen resultaten. Ik zal delen wat werkt voor mij en voor onze klanten werkt die hiermee committed aan de slag gaan. De resultaten die jij hiermee zult bereiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de bereidheid om hard te werken, je te commiteren en om bewezen strategieën te volgen.

Om een succesvolle (internet) business te runnen is hard werken vereist. Wij geloven NIET in "get-rich-quick" programma's en in onze ogen zijn er GEEN manieren om slapend rijk te worden.

Als je je hier niet in kunt vinden, reserveer dan INVESTEER DAN NIET IN MIJN PROGRAMMA'S.


Winst.nl © 2023 | Alle rechten voorbehouden
KVK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl

Deze site is geen deel van de Facebook website of Facebook Inc. Eveneens is deze site NIET ondersteund door Facebook in welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Opmerking: resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl