1 op 1 Privementoring

EELCO DE BOER

Mijn privementoring resulteert over het algemeen in het volgende:

- Je gaat veel meer geld verdienen op een vaak veel makkelijkere manier
- Je gaat meer vrijheid hebben in je business. Je voelt je geïnspireerd maar je voelt je ook minder gehecht aan je business
- Je gaat een leuker leven leiden
- Je gaat je een stuk beter voelen
- Je wordt meer jezelf
- Je gaat je potentieel benutten, 100% op je eigen voorwaarden.


Dit is mijn perfecte profiel:

Je bent al in business, hebt veel klanten en het loopt goed door. Je bent van nature gemotiveerd en je draait al lekkere omzetten. Je weet dat er een heel ander level beschikbaar voor je is maar je voelt ook dat hier wat anders of nieuws voor nodig is.

Je bent klaar voor een doorbraak, maar je hebt geen zin in extra stress of overbodige to do’s toe te voegen. Je hebt behoefte aan meer ruimte, frisse inspiratie en peace of mind. En je wil het goede leven nog meer leiden. Je vindt business belangrijk, maar je voelt ook dat je business jou moet dienen, en dat jij niet meer de slaaf in je eigen onderneming wil zijn.

Je wil dat het weer makkelijker gaat. Je wil de vrijheid voelen om compleet te kunnen disconnecten van je business, en je wil ook naar je bankrekening kijken en daar excited over raken. Je wil je natuurlijke energie weer terug. Je wil jezelf weer voelen. Je wil vrij zijn, en dit gun je jezelf ook.

Als je je herkent in bovenstaand profiel dan ben ik de beste businessmentor die er is, niemand komt in de buurt. Als je qua mentorship twijfelt tussen mij of iemand anders, kies dan ALTIJD voor iemand anders.

Voel je je ready? Stuur een e-mail naar info@winst.nl met meer informatie over jezelf en we sturen je de informatie op over mijn privementoring.

winst logo volledig wit png

Mijn naam is Eelco de Boer en ik help je om hetgeen terug te claimen waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden... VRIJHEID!

Op deze website vind je veel tips, tools en technieken die ook jou gaan helpen om van je "Business je Blessing" te maken en een "Leven vol Leven" voor jezelf te creëren.

Enjoy!

Contact

Winst.nl BV
KvK: 68717067
BTWnr: NL857560992B01
info@winst.nl